Radosť pomáhať. Pomôžme spoločne tým, ktorí to potrebujú.

Aj tento rok organizuje Tesco vo vybraných predajniach veľkú Potravinovú zbierku zameranú na pomoc ľuďom v núdzi. Pridajte sa aj vy.

18.11.2016 10:18
TESCO 2
zdroj: TESCO

V zime je každodenná dostupnosť teplého jedla dôležitejšia než v iných ročných obdobiach. Preto sme sa rozhodli zorganizovať zbierku potravín v spolupráci s Potravinovou bankou Slovensko, so Slovenskou katolíckou charitou, s Evanjelickou diakoniou ECAV na Slovensku a s organizáciou Depaul Slovensko. Prvá potravinová zbierka bola v slovenských prevádzkach reťazca Tesco zorganizovaná v roku 2013. Odvtedy sme Potravinovej banke a partnerským organizáciám odovzdali niekoľko stoviek ton trvanlivých potravín a drogérie.

Minulý rok sa nám podarilo vďaka potravinám darovaným počas zbierky pripraviť 192 500 porcií jedla. Charitatívne organizácie tak vyzbierali vyše 77 ton potravín a drogérie v hodnote 109 000 €. Tesco túto hodnotu finančne navýšilo o 21 800 €.

Tento rok organizujeme zbierku 24. až 26. novembra 2016 vo viac ako 80 predajniach reťazca Tesco po celom Slovensku. Naším cieľom je nakŕmiť darovanými potravinami ľudí v núdzi. Príďte a podporte spolu s nami dobrú vec.

Vopred ďakujeme!

www.tesco.sk/…nova-zbierka

chyba