Fanúšička piva Kozel inšpirovala k novej súťaži o sponzoring stola!

Aj vy ste niekedy rozmýšľali, aké by to bolo, keby niekto sponzoroval vaše stretnutia s priateľmi pri obľúbenom pive? Jedna fanúšička piva Kozel takúto myšlienku zverejnila na svojom facebookovom profile. Nemohla tušiť, že tým spôsobí zmenu sponzoringových aktivít tejto pivnej značky.

11.06.2015 12:21
kozel inzercia

„Nás by mal ten #Kozel začať sponzorovať,“ napísala v jednom z postov, keď sa odfotila s partiou a pivom Velkopopovický Kozel 11%. „Jej výzva nás natoľko oslovila, že sme sa toto leto rozhodli pre celkom nový prístup k sponzoringovým aktivitám Kozla. Nebudeme sponzorovať podujatia, ale našich verných fanúšikov, ako je ona a jej partia, ktorí sa zídu pri stole v obľúbenom podniku. Už sme sa s ňou spojili a poďakovali sa jej darčekom od Kozla. Bola príjemne prekvapená a hneď zdieľala ďalšie fotky. Sme zvedaví, čo povedia na tento nápad slovenskí pivári,“ vysvetľuje Miroslava Remenárová, ktorá zodpovedá v Pivovaroch Topvar za firemné vzťahy a komunikáciu.

kozel inzercia

Táto správa je dôležitá aj pre pohostinstvá či pivárne, ktorým Kozlov sponzoring stola pomôže priniesť nové zážitky verným štamgastom či prilákať nových hostí. Navyše nielen počas leta, keď sa prirodzene plnia viac, ale po prvý raz takáto akcia potrvá takmer celý rok. Kozel 11% totiž začne so sponzoringom partií vo vybraných pohostinstvách, pivárňach či puboch už od 11. júna a každý mesiac až do 11. marca 2016 umožní tým, ktorí si toto pivo objednajú, získať otvorený účet v hodnote až 40 EUR.

Velkopopovický Kozel 11% je pivo s bohatou a zároveň osviežujúcou chuťou a na Slovensku patrí medzi najobľúbenejšie pivá. „Z nášho pohľadu si zaslúžia podporu práve partie, ktoré aj v súčasnosti vedia vypnúť počítače, odložiť mobily a ísť von a spolu sa baviť. Rozhodli sme sa teda, že Kozel 11% bude sponzorovať tých, na kom nám najviac záleží – našich fanúšikov, štamgastov, skrátka partie na celom Slovensku,“ dodáva Lenka Hájeková, špecialistka značky Velkopovický Kozel.

Ako bude prebiehať Kozlov sponzoring stola?
Za kúpu každého 0,5 l piva Kozel 11% dostanú hostia vybraných pubov na celom Slovensku nálepku, ktorú nalepia na zlosovateľnú kartičku. Keď nazbierajú 11 nálepiek, môžu súťažiť o otvorený účet pre „svoj stôl“, teda svoju partiu. Vždy 11. deň v mesiaci od 11. júna 2015 až do 11. marca 2016 v danej reštaurácii alebo pube bude vyžrebovaný výherca. Tomu Kozel zasponzoruje účet na pivo a občerstvenie v hodnote 40 EUR.

chyba