Nápadité recepty od odborníčky na zdravú výživu

Všetci to poznáme, sme zaneprázdnení a pritom ešte treba rozmýšľať aj nad zdravou stravou a varením. Aj Vy pritom stále varíte pár overených receptov dookola?

09.07.2013 08:00
Eva Fischerová Foto: Franz HELMREICH
Eva Fischerova vardoma inzercia Eva Fischerová

Nechajte sa každý týždeň inšpirovať novými receptami
Aj Vás stále trápi tá istá otázka- čo dnes zase variť? Všetci vieme, že k zdravej strave patrí aj vyvážený jedálníček. To však nie je jednoduché, keď nám chýba inšpirácia. Chcete si vyskúšať niečo nové? Čo takto Thajské curry s kuracím mäsom alebo Orientálny šalát s bulgurom? Nemáte však chuť tráviť v kuchyni každý deň hodiny? Nemusíte, je tu niečo nové: www.vardoma.sk

andi-eva vardoma-inzercia

Vychutnajte si pôžitok z varenia s kvalitnými potravinami
Tím služby www.vardoma.sk vymýšľa každý týždeň chutné a originálne recepty, nakupuje príslušné suroviny a doručuje ich priamo do domácností, zákazníkom teda stačí len navariť podľa receptu. „Naším cieľom je odbremeniť zaneprázdnených ľudí a vrátiť do kuchyne radosť z varenia. Prípravu jedál si môžete vychutnať v pohode a bez stresu. Kvalita potravín je pre nás pritom najvyššou prioritou, suroviny pochádzajú len od overených dodávateľov,“ vysvetľuje Petra Dobrocká, zodpovedná za slovenskú distribúciu.

Vyvážené menu od odborníčky na zdravú výživu
Recepty sa každý týždeň obmieňajú, sú kreatívne, ale vhodné i pre kuchárov začiatočníkov. O tvorbu receptov a výber surovín sa stará Eva Fischerová, M.A., školená odborníčka na výživu. „Každý týždeň dohliadame na to, aby menu bolo vyvážené. Okrem toho v boxe nájdete i ťažko dostupné produkty, aké v slovenských supermarketoch len tak ľahko nedostanete,“ hovorí Eva Fischerová. Na stránke vardoma nájdete každý týždeň aktuálne recepty.

jedlo-vardoma-inzercia

Poskytovateľom inovatívnej služby je rakúska spoločnosť KochAbo, ktorá je aktívna okrem Slovenska a Rakúska aj v Nemecku a Švajčiarsku. Na Slovensku je služba dostupná pre Bratislavu a okolie a cena sa pohybuje od 5 eur za jedlo.

vardoma logo inzercia

Vyskúšajte vardoma a ušetrite 10 €!
S pravda.sk teraz môžete ušetriť 10 € na prvú objednávku. Jednoducho pri objednávke na www.vardoma.sk zadajte zľavový kód „PRAVDAVARI“.

Web: www.vardoma.sk
Facebook: www.facebook.com/vardoma

chyba