Stávka na originalitu, to je Fidorka uhorková

Vychutnajte si gurmánsky zážitok, z ktorého sa vám zatočí hlava. Zahryznite sa do novej Fidorky s príchuťou mliečnej čokolády a kyslej uhorky.

01.04.2013 00:00
kysela OKURKA4-SK-480x306 Foto:

Ak patríte medzi milovníkov cukroviniek a predovšetkým tých, ktorí s obľubou experimentujú so surovinami na prvý pohľad netradičnými , už čoskoro vaše srdce zaplesá a maškrtný jazýček pookreje. Fidorka si totiž pre tento rok prichystala naozaj originálnu novinku.

Pretože je na trhu stále viac konkurentov, rozhodlo sa vedenie tradičnej značky Fidorka posilniť svoje postavenie na trhu pomerne zásadným, a musíme povedať aj veľmi odvážnym spôsobom. K zavedeným príchutiam sa tohto roku v apríli pridá nová. Na tom samotnom by, samozrejme, nebolo nič až také zvláštne, netradičná je však kombinácia chutí. Na trh totiž prichádza Fidorka s mliečnou čokoládou a kyslou uhorkou! Áno, čítate správne. Mliečna čokoláda a kyslá uhorka.

Že sa vám taká kombinácia príliš nepozdáva? Nuž, niet sa asi čomu diviť. Aj my sme boli spočiatku veľmi skeptickí. Po ochutnaní sa však naše prvotné rozpaky rozplynuli. Kyslé uhorky sa totiž veľmi dobre doplňujú s chuťou mliečnej čokolády a tvoria zaujímavé spojenie sladkokyslej chuti.

Aj tak sa nám však zdala kombinácia čokolády s kyslými uhorkami ako poriadna stávka do lotérie, a tak sme sa opýtali priamo pri zdroji. „Fidorka je značka, ktorá sa snaží neustále inovovať, a tak po úspechu Fidorky kávovej sme hľadali novú príchuť. Nápady na rôzne chuťové kombinácie sa postupne začali hromadiť, a keď sme dali spotrebiteľom všetko ochutnať, výsledok nás veľmi prekvapil. Najväčší úspech pri slepých ochutnávkach mala práve mliečna čokoláda s kyslou uhorkou. Dlho sme zvažovali, či sa takej kombinácie ľudia nezľaknú, nakoniec sme si však dodali odvahy, takže sa naši zákazníci môžu tešiť na niečo naozaj extra,“ povedal Karel Kyselý zo spoločnosti Kraft Foods.

Nová Fidorka by mala byť v predaji od prvého apríla a jej úspechu určite pomôže aj fakt, že sa blíži tak veľmi obľúbená uhorková sezóna. Viac informácií nájdete na www.facebook.com/fidorka.

chyba