Vojna na Ukrajine v centre záujmu divákov, nadpriemerná sledovanosť a príprava špeciálneho vysielania

28.02.2022 13:48
ta3, pr nepouzivat Foto:

Slováci sa intenzívne zaujímajú o vojnu u našich susedov prostredníctvom médií. Výnimkou nie je ani záujem o vysielanie Televízie TA3, ktorá od vypuknutia konfliktu na Ukrajine zaznamenala niekoľko historických rekordov a k obrazovkám pritiahla aj oveľa mladších divákov. Priemerne vysielanie spravodajskej televízie sleduje v týchto dňoch takmer jeden a pol milióna divákov.

Rekordy dosiahli najmä špeciálne Štúdiá TA3, ktoré boli pravidelne jednotkou na trhu. Vynikajúce výsledky mali a spravodajské bloky, najsledovanejšie boli Hlavné správy, ktoré si počas uplynulých štyroch dní pozrelo priemerne 15O tisíc divákov. Každé vydanie Tak takto?! oslovilo takmer 200 tisíc divákov. Nadpriemerné výsledky zaznamenala aj relácia V politike so zásahom 622 tisíc divákov. Ranné vysielanie v piatok 25. februára, ktoré intenzívne mapovalo situáciu na Ukrajine, sledovalo v priemere 55 tisíc divákov. Raňajky tým dosiahli najvyššiu sledovanosť od začiatku ich vysielania.

Diváci sa zaujímajú nielen o dianie na Ukrajine, ale chcú aj intenzívne pomáhať. Televízia TA3 preto pripravuje špeciálne vysielanie na pomoc Ukrajine.

chyba