Prezidentské voľby v Tipsporte: 15 € zadarmo a LIVE stávky počas volieb

Druhé kolo prezidentských volieb sa začína v sobotu 30. marca od 7:00. Potvrdí Zuzana Čaputová svoje víťazstvo z 1. kola a stane sa prvou slovenskou prezidentkou?

26.03.2019 14:24
Tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Tipnite si v Tipsporte, ktorý vám dá zadarmo 15 € na Vaše prvé stávky. Len v Tipsporte si navyše budete môcť na voľby staviť aj LIVE po otvorení volebných miestností a počas sčítavania hlasov.

Bookmakeri Tipsportu favorizujú na víťazstvo vo voľbách jednoznačne Zuzanu Čaputovú, ktorá s prehľadom vyhrala prvé kolo so ziskom viac ako 40% hlasov. Na jej víťazstvo je vypísaný kurz 1,01. Na jej súpera Maroša Šefčoviča si môžete staviť v kurze 17,00. Pri stávke za 15 €, ktoré vám dá Tipsport zadarmo, by ste v prípade víťazstva Šefčoviča vyhrali pekných 255 €.

Foto: PR servis
Tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať

Slovenskí tipéri z najväčšej česko-slovenskej komunity tipérov tiež jednoznačne favorizujú Zuzanu Čaputovú. Jej víťazstvo tipuje 88 % z nich. Jej súperovi verí 12 % tipérov.

Foto: PR servis
Tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať

A ako vidia prezidentské voľby u susedov? Českí tipéri tiež viac veria Zuzane Čaputovej ako Marošovi Šefčovičovi. Na jej víťazstvo mieri 73 % ich stávok. Viac ako štvrtina potom na jej súpera.

Foto: PR servis
Tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať

Okrem stávok na víťazstvo vo voľbách vypísali bookmakeri Tipsportu aj zaujímavé špeciálne stávky. Natipovať si môžete aj na volebnú účasť alebo zisk Zuzany Čaputovej v jednotlivých krajoch.

Na prvé kolo prezidentských volieb bolo možné v Tipsporte ako jedinej stávkovej kancelárii tipovať aj LIVE v priebehu volieb a počas sčítavania. Túto možnosť Tipsport stávkujúcim pripraví aj počas druhého kola. Využite túto možnosť aj vy. Zaregistrujte sa a dostanete 15 € zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 €!

chyba