Prezidentské voľby: Ako ich vidia tipujúci a bookmakeri?

Už len posledné okamihy nás delia od otvorenia volebných miestností. V sobotu si budeme voliť novú hlavu štátu!

13.03.2019 06:00
tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Aké šance na prezidenta Slovenskej republiky majú jednotliví kandidáti? A ako to tesne pred vypuknutím vidia tipujúci či bookmakeri? Tipujte aj počas volieb a po ich skončení v live stávkach!

Trend posledných týždňov je jasný. „Najväčší nárast stávok sme zaznamenali na pani Čaputovú. Určite tomu vo veľkej miere prispel Robert Mistrík, ktorý sa vzdal kandidatúry v jej prospech, čo možno mnohí nepredpokladali. Razom sa tak stala favoritkou na celkový triumf v boji o prezidentské kreslo,“ opisuje bookmaker Tipsportu Pavol Boško.

Pár dní pred prvým kolom prezidentských volieb je podľa klientov stávkovej spoločnosti Tipsport favoritom na víťazstvo Štefan Harabin. „Hoci Harabin v predvolebných prieskumoch postupne zaostával, množstvo tipujúcich verí, že sa odohrá podobné prekvapenie, ako pri víťazstve Donalda Trumpa v USA. Takéto prekvapenie by im mohlo priniesť zaujímavé výhry a tie, samozrejme, lákajú. Je však nutné poznamenať, že tretina stávok prišla na pána Harabina v čase, keď bol naňho relatívne vysoký kurz,“ vysvetľuje bookmaker.

Ako sú na tom ďalší kandidáti? Maroš Šefčovič zaostáva, no druhé kolo pre neho nie je stratené. „Maroš Šefčovič je podľa kurzov miernym favoritom bookmakerov, no hlas tipujúcich a teda potencionálnych voličov, hovorí jasne v prospech Harabina. Bude teda zaujímavé sledovať, ako dopadne tento mikrosúboj. Názor tipujúcich má v každom prípade vysokú výpovednú hodnotu, nakoľko chcú vyhrať a spravidla volia tých kandidátov, na ktorých stavili svoje peniaze,“ uzatvára Pavol Boško.

Foto: PR servis
1-tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať

Kurzy na víťazstvo jednotlivých kandidátov sa neustále menia. Vedeli ste, že počiatočný kurz na triumf Štefana Harabina bol až 100:1? Tipujúci, ktorý si vtedy stavil za 20 EUR, môže v prípade jeho celkového víťazstva zinkasovať až 2 000 EUR!

Foto: PR servis
2-tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať

Kurz na Zuzanu Čaputovú začínal na hodnote 15:1. Začiatkom februára ste si mohli na jej víťazstvo tipnúť pri kurze 6,5:1. V súčasnosti sa hodnota na jej úspech pohybuje na čísle 1,23:1.

Foto: PR servis
3-tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať

Zaujímavým priebehom prešli aj kurzy na Maroša Šefčoviča. Začínal na hladine 15:1. V úvodných februárových dňoch klesol na hodnotu 1,97:1 a momentálne je kurz na úrovni 6,75:1. Ako vidíte prezidentské voľby vy?

Tipovanie na prezidentské voľby v Tipsporte sa otvorením volebných miestností nekončí. Na kandidátov budú môcť klienti uzatvárať aj live stávky počas sčítavania hlasov a komunikovať s ostatnými v rámci najväčšej tipérskej komunity na Slovensku a v Českej republike.

Tipnite si na prezidentské voľby v Tipsporte. Dostanete 15 € zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 €.

chyba