Spolu sme Bratislava

Milí Bratislavčania, po štyroch rokoch opäť máme 15. novembra možnosť zmeniť smerovanie mesta, v ktorom žijeme, pracujeme, vytvárame si priateľstvá či vychovávame deti.

11.11.2014 08:00
Milan Kňažko
knazko inzercia Milan Kňažko

Práve v komunálnych voľbách máte možnosť zmeniť všetko to, čo vám komplikuje každodenný život. Parkovanie v blízkosti domu, či práce, ubúdanie zelene a pribúdanie otravnej reklamy alebo čierne stavby pod oknami. Aj o tom všetkom rozhodneme v sobotu 15.novembra. Sľubov sme tu počuli už dosť. Teraz treba konať. Nebudem sľubovať nerealistické projekty, ktoré zostanú len na bilbordoch, či porovnávať naše mesto zo západnými metropolami. Chcem len, aby veci fungovali.

knazko inzercia

Bratislava nemôže byť ďalej rukojemníkom politických a straníckych dohôd, ani korisť pre politikov po voľbách. Nahradím preto politických nominantov odborníkmi a nedovolím, aby stranícke centrály ovládali magistrát a mestské podniky. Hlavné mesto potrebuje primátora, ktorý sa nebojí urobiť zásadné rozhodnutia v prospech jeho obyvateľov. Budem presadzovať nulovú toleranciu k čiernym stavbám, nulovú toleranciu k novým billboardom a nulovú toleranciu k výrubu stromov.

knazko inzercia

Len vy môžete svojim hlasom vystaviť vysvedčenie a povedať, či ste naozaj spokojní s tým, s čím sa každý deň stretávate v uliciach nášho mesta. Ja s tým, ako vyzerá mesto, v ktorom žijem, tvorím a mám ho rád, spokojný nie som. Aj preto sa uchádzam ako nezávislý občiansky kandidát o vašu dôveru, a to aj s ponukou reálnych riešení aktuálnych, a bohužiaľ aj roky ignorovaných, problémov. Je len jedno kolo. Jedna šanca na zmenu.

Spolu zmeníme Bratislavu!

Váš Milan Kňažko

chyba