Rezervačný portál na úrovni, ktorý uľahčuje spôsob objednávania k lekárovi

Kontrola zdravotného stavu je pre človeka veľmi dôležitá, pretože ide o prevenciu, ktorou sa predchádza mnohým vážnym zdravotným komplikáciám. Dostať sa však k lekárovi v čase, keď vás aktuálne niečo trápi, nie je v dnešnej dobe vôbec jednoduché. Preplnené čakárne a celý deň strávený u lekára je toho „najlepším“ dôkazom.

10.03.2023 00:00
top doktor, pr Foto:

Doba sa ale zmenila a objednávanie k lekárovi nám v mnohých smeroch významne uľahčila. Presnejšie online rezervačný portál TopDoktor, ktorý zaznamenáva veľký úspech, pretože objednanie k lekárovi je s ním pohodlné a rýchle. Online objednávanie k lekárovi už v dnešnej dobe nie je žiadnou novinkou. Existujú rôzne stránky a internetové portály, cez ktoré je možné sa dostať k svojmu doktorovi jednoducho a rýchlo priamo z domu. Dokonca aj vaša zdravotná poisťovňa vám ponúka možnosť online rezervácie u zazmluvnených lekárov.

Rezervačný portál TopDoktor má však k dispozícii oveľa viac špecialistov, pretože sa pri ich výbere a zaradení do ponuky neobmedzuje iba na konkrétnu poisťovňu. Vybrať si tak z pohodlia domova môžete z oveľa väčšieho počtu odborníkov, čo vám vo výraznej miere uľahčuje život a šetrí čas.

Výhod takéhoto inteligentného objednania k lekárovi online je však oveľa viac, preto sa na ne teraz spoločne s vami pozrieme, aby ste svoje zdravotné problémy mohli konečne riešiť nielen prostredníctvom priaznivých účinkov kvalitného medu a lahodnej medoviny, ale aj formou dôležitej odbornej lekárskej konzultácie.

Foto: SHUTTERSTOCK
top doktor, pr

Efektívna online rezervácia u lekára s 24-hodinovou podporou aj mimo ordinačných hodín

V mnohých situáciách sa dnes ľudia snažia riešiť svoje problémy bez odbornej pomoci, pretože lekárska starostlivosť je nedostupná a nákladná. Je naozaj fajn, ak vieme a môžeme využiť silu a liečivé účinky prírody v podobe kvalitného Aloe Vera na odstránenie množstva rôznych problémov.

Šťava z Aloe Vera má predsa vynikajúce laxatívne vlastnosti, ktoré vedia do značnej miery pomôcť odstraňovať požité toxíny z tráviaceho systému. Aloe Vera podporuje trávenie, posilňuje imunitu a pomáha bojovať proti poškodeniu voľnými radikálmi.

Napriek sile prírody si ale v mnohých prípadoch riešenie zdravotného problému vyžaduje dozor lekára, ku ktorému sa môžete oveľa ľahšie a rýchlejšie dostať cez web TopDoktor.

Rezervačný internetový portál TopDoktor je projekt s poslaním reagovať na čoraz väčšie prenikanie IT služieb do zdravotníctva a poskytovať pacientom aj lekárom výnimočnú službu, ktorá im zjednoduší každodenný život. A za ich poslaním si autori tejto unikátnej služby naozaj stoja.

Výsledkom úspešnej spolupráce je portál, ktorý vám ponúka kvalitné a jedinečné služby pod jednou strechou. Jeho autori a prevádzkovatelia spolupracujú s tisíckami lekárov a s mnohými zdravotníckymi zariadeniami vo všetkých špecializáciách.

Rezervácia termínu na najbližšie ORL Košice je teda možná 24 hodín denne aj mimo ordinačných hodín lekára, a to rýchlo kedykoľvek a kdekoľvek. Okrem poskytovania online objednania k lekárovi rôznej špecializácie, sú vám odborníci nápomocní celodenne prostredníctvom nepretržitej hodinovej online podpory, vďaka ktorej máte možnosť byť informovaní o aktuálnych ordinačných hodinách lekárov alebo dovolenke v ordinácii.

Foto: SHUTTERSTOCK
top doktor, pr

TopDoktor vám tiež zašle informácie o zarezervovaní termínu prostredníctvom e-mailu alebo sms, aby ste nezabudli myslieť hlavne na svoje zdravie. V časti články zdieľajú zaujímavé novinky zo sveta zdravia, výživy a fitness; rovnako aj odborné články špecialistov o zdravotných problémoch, ich príznakoch, diagnóze a liečbe.

O doktorovi, ku ktorému sa chcete objednať si môžete prečítať objektívne hodnotenia pacientov, a podľa toho sa rozhodnúť ku komu pôjdete. Týmto prístupom sa celkovo zvyšuje komfort, prehľadnosť a informovanosť pacientov.

Moderný slovenský rezervačný portál TopDoktor pôsobí na trhu od roku 2015 a zaznamenáva viaceré úspechy:

  • v rámci slovenského portálu je možné využívať cez 20 000+ lekárov registrovaných v systéme online rezervácie;
  • mesačnú návštevu má portál cez 500 000+ pacientov, čo znamená, že záujem je naozaj veľký;
  • žiadnym prekvapením nie je ani viac ako 1 000 000 rezer­vovaných termínov k lekárovi online;
  • nájdete tu okolo 70 000 recenzií lekárov od overených pacientov;
  • unikátny systém zabezpečuje 30% úsporu času v ordinácii a 40% zníženie výpadkov termínov;
  • ponúka možnosť online konzultácie s lekármi;
  • a svoj systém spúšťa TopDoktor už aj v Českej republike.

Tak povedzte sami, nie je to úžasné, ak si svoj nový a najbližší termín u lekára môžete rezervovať priamo online a z ktoréhokoľvek miesta na svete?

chyba