Romantika na Valentína? Prekvapenie, ktoré môže zmeniť život

Sviatok zamilovaných. Niekto ho oslavuje vo veľkom štýle, niekomu stačí romantická večera a niekto ho strávi ako každý iný deň. Aj počas Valentína však môžete stále myslieť na to, ako sa zbaviť zlozvykov. A prečo?

13.02.2023 10:20
philip morris, pr nepouzivat

Sladký Valentín. Ak ho máme s kým stráviť, môže to byť skutočne výnimočný deň a môžeme si ho urobiť čo najkrajší. A vôbec nemusí byť pompézny s kočiarom koní a rovno žiadosťou o ruku, či dovolenkou niekde v ďalekej exotike. Môže byť fajn aj na obyčajnom mieste, ak však vsadíte na kvalitne strávený čas so svojou drahou polovičkou, bude zárukou úspechu. Takéto príjemné chvíle si však netreba znepríjemňovať cigaretovým dymom a zápachom. Zabudnite na dym a skúste počas celého dňa urobiť niečo pre svoje telo.

Nabehnite na vlnu novoročných prianí aj počas februára

Posledné týždne sa veľa hovorilo o predsavzatiach a zlozvykoch, s ktorými chceme skončiť. Práve Valentín môže byť ideálny aj na takéto zamyslenie sa. Obdarovať svojho miláčika niečím, čo mal na novoročnom zozname cieľov, ale ešte si to do dnešného dňa nestihol odškrtnúť? Určite…

philip morris, pr nepouzivat

Dnes sa zameriame na jeden konkrétny zlozvyk a tým je fajčenie. Práve dospelí fajčiari majú šancu urobiť ďalší krok k zmene. Tí dospelí fajčiari, ktorí nedokážu alebo nechcú prestať s fajčením klasických cigariet a napriek tomu túžia po zmene, môžu siahnuť po bezdymovej alternatíve. Pomocnú ruku im tak môže podať veda v podobe revolučnej technológie. Bezdymová novinka IQOS ILUMA neprodukuje škodlivý cigaretový dym a môže dospelých fajčiarov motivovať k tomu, aby svoje zlozvyky držali na uzde.

Revolučná technológia indukčného nahrievania tabaku SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM.

Bez dymu na Valentína, ale aj po ňom

IQOS ILUMA ako skvelý tip na valentínske prekvapenie je určený len pre dospelé fajčiarky a dospelých fajčiarov, ktorí nedokážu alebo nechcú prestať s fajčením. Bezčepeľové zariadenie prináša niekoľko benefitov – keďže nahrieva tabak vo vnútri, nie je zariadenie potrebné čistiť. Pri jeho používaní nedochádza k spaľovaniu tabaku, namiesto dymu produkuje aerosól. Ten obsahuje výrazne menej škodlivín ako cigaretový dym. Na výber prichádza v troch prevedeniach – od prémiového zariadenia IQOS ILUMA PRIME, cez IQOS ILUMA, až po zariadenie „všetko v jednom“ IQOS ILUMA ONE.

philip morris, pr nepouzivat

Príjemné zemité farby a štýlový dizajn takisto upútajú dospelých fajčiarov. Puzdrá si môže dospelý používateľ personalizovať pomocou množstva farieb a textúr, pri zariadeniach IQOS ILUMA a IQOS ILUMA PRIME je takisto široký výber materiálov, farieb a textúr krytov, obalov na nabíjačky či ozdobných krúžkov pre nahrievače.

Bezdymové zariadenia IQOS ILUMA vo všetkých troch verziách sú dostupné na Slovensku v predajniach IQOS, v online predaji a na ďalších vybraných predajných miestach.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

philip morris, pr nepouzivat
chyba