Stredná škola na svetovej úrovni, kde vďaka štipendiu môže študovať každý

Štúdium na strednej škole svetovej úrovne už nemusí byť pre vášho tínedžera nedosiahnuteľné. LEAF Academy otvára svoje dvere všetkým cieľavedomým študentom zo Slovenska aj mimo neho.

31.01.2023 12:03
leaf, pr nepouzivat

LEAF Academy je inovatívnou strednou školou s víziou lepšieho Slovenska. Uvedomuje si, že skutočná zmena k lepšiemu je možná najmä cez kvalitné vzdelanie mladých ľudí s potenciálom a cez využitie ich chute meniť svet okolo seba. Aj preto nádejným študentom ponúka štipendium až do výšky 98% ročných školných poplatkov!

leaf, pr nepouzivat

Štúdium aj pre vaše dieťa

LEAF Academy poskytuje úžasnú možnosť kvalitného a moderného štúdia prakticky pre každého. Šikovným študentom ponúka štipendium až do výšky 98%. Na základe dokladov o príjme rodičov sa určí každému šikovnému študentovi individuálna výška tak, aby na LEAF Academy mohol študovať ktokoľvek. Až 95,5% rodín študentov príjme navrhovanú výšku štipendia, vďaka čomu sa môže celková suma školských poplatkov za akademický rok znížiť na iba 500€.

leaf, pr nepouzivat

Stredná škola LEAF Academy navyše rozhoduje o prijatí alebo neprijatí študentov na základe tzv. „need-blind“ princípu. To znamená, že prihlášky sa posudzujú bez znalosti finančnej situácie rodiny. Uchádzači nie sú diskriminovaní na základe pohlavia, rasy, náboženstva, zdravotného postihnutia, sexuálnej orientácie a ani nijak inak.

leaf, pr nepouzivat

Študenti LEAF Academy vynikajú v rôznych oblastiach. Škola tak nehľadá perfektných a bezchybných uchádzačov. Hľadá mladých ľudí s vlastnými silnými stránkami a záujmami. A možno hľadá práve vaše dieťa.

leaf, pr nepouzivat

Pre viac informácií nielen ohľadom štipendia navštívte stránku www.leafacademy.eu.

leaf, pr nepouzivat
chyba