Emmu Drobnú čakalo originálne prekvapenie! Dostala nový šperk?

Póza a cvak, póza a cvak a takto dokola. Presne tak vyzeral jedinečný fotoworkshop organizovaný značkou PEUGEOT, ktorý poskytol neopakovateľný zážitok začínajúcim slovenským fotografkám a fotografom. Nebola by to však táto známa automobilka, keby si pre účastníkov nepripravila aj ďalšie skvelé prekvapenia!

14.12.2022 00:00
Emma Drobna, pr, nepouzivat

Prvé z týchto prekvapení prišlo ešte pred rozložením statívu, keď sa v dopoludňajších hodinách zjavila na workshope naozajstná hviezda. Fotografi dostali totiž šancu nafotiť známu slovenskú speváčku Emmu Drobnú. A aj jej bolo určené ďalšie, originálne prekvapenie. Emma prišla na fotenie, no tam ju okrem objektívov čakal naozajstný unikátny šperk vyrobený iba pre ňu. Reč je o modeli PEUGEOT 2008, ktorý bol špeciálne vyrobený na mieru iba pre Emmu. Jeden kus. Unikát. Emmin vkus je veľmi minimalistický a v podobnom duchu sa nesie aj jej personalizova­né auto.

Biela perleťová farba bola doplnená o netradičné aplikácie po jeho bokoch. Číslica modelu, ako aj logo Peugeot sú farebne upravené tón v tóne s podkladovou farbou auta, ďalej sú hneď na prvý pohľad viditeľné biele strmene, ktoré sú v peknom kontraste s čiernymi pneumatikami. Pomyselnou čerešničkou tejto jedinečnej bielo-čiernej kombinácie sú výšivky na vnútorných koberčekoch, ktoré nesú Emmino meno a dopĺňajú tak celkový pohodlný interiér. Po preskúmaní svojho nového šperku sa už Emma pustila do fotenia s Ninou Skalíkovou, známou slovenskou fotografkou z rebríčka Forbes, spolu s jej desiatimi zverencami – víťazmi fotosúťaže. Vtedy prišlo ďalšie špeciálne prekvapenie.

Peugeot, pr, nepouzivat

Na fototermín sa nečakane dostavil úplne nový PEUGEOT 408, ktorý na Slovensku ešte nikto nemal možnosť vidieť naživo. PEUGOET 408 je nečakaný z každého uhla, ako nečakané bolo jeho odhalenie. Dizajn vyrážajúci dych, najnovšie technológie a neuveriteľné pohodlie spolu harmonicky tvoria dokonalý celok.

Naše talenty teda nemali len premiéru so slovenskou hviezdou, ale aj s hviezdou globálneho formátu, na ktorých si otestovali svoje schopnosti. Počas workshopu sa učili pracovať s kompozíciou či nastavením svetla a získavali skúsenosti pod dohľadom skúsenej Niny a Emme priniesol dokonalé 100 % personalizované prekvapenie.

Ako to celé dopadlo? To najlepšie z celého workshopu nájdete na Instagrame Peugeot Slovensko a Emmino prekvapenie z novej dvetisíc osmičky si pozrite vo videu:
chyba