Čo je to WhitePress® a prečo sa oplatí ho používať?

WhitePress® je šikovným pomocníkom na uľahčenie komunikácie medzi inzerentmi a vydavateľmi. Ide o marketingovú platformu s rýchlym a intuitívnym ovládaním, ktorá môže zmeniť aj vaše marketingové smerovanie. Ako to funguje? Čo vám môže využitie tejto platformy priniesť?

07.06.2022 00:00
seocentrum, pr Foto:

Ako WhitePress® funguje?

WhitePress® – content marketingová platforma je prehľadným priestorom, ak máte záujem rýchlo a jednoducho publikovať PR a SEO články. Systém pritom funguje na jednoduchom princípe. Stránka dôkladne hodnotí všetky weby, ktoré sú registrované v databáze. Takto sa vytvorí prehľadný priestor, aby si mohol prísť inzerent vybrať, kde chce umiestniť svoj článok.

Okrem umiestnenia na webových stránkach si môžete vybrať možnosť umiestnenia aj v kombinácii so sociálnymi sieťami. Vyhľadávanie môžete realizovať podľa prehľadného vyhľadávača webových stránok, kde zadáte vaše požadované parametre a zobrazia sa vám stránky, ktoré spĺňajú vaše kritériá. WhitePress® možno využiť aj na napísanie kvalitného obsahu prostredníctvom skúsených copywriterov.

Ak chcete využívať služby platformy WhitePress®, dôležité je zaregistrovať sa. Po vytvorení účtu si budete môcť objednávať články na trhoch nielen v rámci Európy, ale vo všetkých krajinách, kde má WhitePress® dosah. Navyše je každý článok po zverejnení overený a po dobu 12 mesiacov aj monitorovaný prostredníctvom dennej kontroly. Týmto spôsobom sa zabezpečuje, aby v článku nedošlo k zmene údajov.

Štatistické údaje sú veľmi dôležité, pretože vám dokážu ukázať nedostatky, ale naopak aj silné stránky. Práve preto WhitePress® poskytuje aj štatistiky ohľadom návštevnosti vášho obsahu. Môžete si tak overiť kvalitu danej publikácie a úspešnosť konkrétneho textu.

Čo vám prinesie využitie tejto platformy?

WhitePress® vám umožní preraziť vo svete content marketingu prostredníctvom rýchleho a pravidelného pridávania obsahu v podobe článkov. Vďaka tomu sa dostanete na vysoké priečky v Google a budete mať oveľa väčšiu pravdepodobnosť, že zaujmete širšie publikum. Uľahčí vám prácu pri vyhľadávaní relevantných portálov na publikáciu a pomôže vám aj pri príprave obsahu.

Články pritom môžete touto formou uverejňovať v rôznych jazykoch a na rôznych trhoch, čím si zaručíte omnoho širšiu zákaznícku základňu. Viete si vybrať konkrétnu krajinu publikovania, ale aj lokálnych copywriterov, ktorí vám pripravia obsah na mieru. Rovnako vám WhitePress® uľahčí prácu s faktúrami. Tie vystavujete a riešite vždy s pobočkou krajiny, v ktorej ste sa zaregistrovali.

Internetový marketing je dnes sférou, ktorá umožňuje aj malým firmám a značkám jednoducho preraziť. Jedným z účelných nástrojov je content marketing, ktorý vám umožní získať väčšiu viditeľnosť v online priestore. V tomto ohľade vám môže vo veľkej miere pomôcť aj WhitePress® ako skvelá content marketingová platforma.

chyba