Máte doma absolventa? My máme pre neho stabilné zamestnanie!

Máme k dispozícii pracovné miesta aj pre ostatných záujemcov.

27.05.2022 00:00
ZSR, PR, nepouzivat

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) majú záujem na získaní nových zamestnancov najmä do prevádzky. Pre väčšinu obsadzovaných pozícií je potrebné ukončené stredoškolské vzdelanie. Výhodou je dopravné, elektrotechnické, stavebné alebo iné technické vzdelanie, nie je to však podmienka. Vzhľadom na nedostatočný počet odborných škôl, ktoré by absolventov pripravovali pre oblasť železničnej dopravy, väčšinu zamestnancov školíme vo vlastných vzdelávacích zariadeniach.

Viac ako 13 000 železni­čiarov má stabilné zamestnanie na celom území Slovenska. Máme záujem prijať zamestnancov na typové pozície najmä pre úsek riadenia dopravy, elektrotechniky a traťového hospodárstva. Voľné pracovné miesta sú predovšetkým v Bratislave a v jej blízkom okolí.

ZSR Absolventsky program, pr, nepouzivat

ŽSR ako manažér železničnej infraštruktúry, koordinujúci železničnú dopravnú činnosť, každoročne ponúka pre absolventov stredných a vysokých škôl Absolventský program ŽSR. Ak Vám chýbajú detailnejšie informácie o práci v ŽSR, ak máte doma absolventa, alebo hľadáte prácu práve Vy sami, či Vaši známi, skúste využiť ponúkanú možnosť!

V prípade Vášho záujmu o prácu v najekologickejšom odvetví dopravy, neváhajte a zašlite životopis na elektronickú adresu kariera@zsr.sk alebo reagujte na pracovné ponuky na elektronickej adrese www.profesia.sk/…ej-republiky .

chyba