Bojové športy pre všetkých

Prečo začať trénovať práve v Titan gyme?

13.04.2022 00:00
Titan gym, pr, nepouzivat

TITAN GYM je od roku 2009 miestom pre nadšencov bojových športov. Snažíme sa ich priblížiť širšej verejnosti a búrať neopodstatnené mýty, že sú určené len agresívnym bitkárom. Našich zverencov vedieme k tomu, že násilie nepatrí na ulicu ani do slušnej spoločnosti. Ak sa však s ním stretnú, budú sa vedieť efektívne brániť. V Titan gyme je možné trénovať thajský box, klasický box, MMA a brazílske jiujitsu. V ponuke máme aj bezkontaktné tréningy thajského boxu pre ženy aj pre deti a mládež. U nás sú dvere otvorené pre všetkých – pre skúsených borcov aj pre úplných začiatočníkov. Okrem skupinových poskytujeme aj súkromne tréningy alebo lekcie pre menšie uzavreté skupiny. Združujeme bežných ľudí, ktorí prioritne netúžia po kariére v ringu alebo v oktagone, ale jednoducho majú záujem hýbať sa, trénovať a zlepšovať sa. Motivácie bývajú rôzne – snaha schudnúť, dostať sa do formy či získať sebavedomie. No aj športovcom so súťažnými ambíciami dokážeme poskytnúť adekvátne zázemie pre ich rozvoj. Snažíme sa vytvárať pozitívnu atmosféru a súdržný kolektív, preto sú u nás vítaní ľudia, ktorí okrem športového vyžitia hľadajú aj férové prostredie a dobrú náladu.

Prečo začať trénovať práve v Titan gyme:

  • skúsení tréneri s potrebnou kvalifikáciou,
  • štyri športy pod jednou strechou: thajský box, box, MMA a BJJ,
  • bezkontaktné tréningy pre ženy a muay thai hravou formou pre deti,
  • skupinové aj súkromné tréningy,
  • trénovanie aj ráno pred prácou alebo kedykoľvek počas dňa,
  • čistý a novozrekonštruovaný gym,
  • nábory nových členov viackrát ročne,
  • profesionálne vybavený gym priebežne dopĺňaný novými pomôckami
  • dobrá dostupnosť verejnou aj individuálnou dopravou,
  • bezproblémové parkovanie.

Prvý tréning

Nových členov prijímame celoročne. Stačí sa telefonicky, emailom alebo cez facebook dohodnúť na bezplatnom náborovom tréningu, prekonať lenivosť či výhovorky a prísť. Treba si doniesť pohodlné športové oblečenie, uterák a fľašu s vodou. Tenisky nie sú potrebné. Výbavu na prvé tréningy, napríklad boxerské alebo MMA rukavice, vám zapožičiame. Ak však máte vlastnú, zoberte si ju so sebou. Nemáte špičkovú kondíciu? Buďte bez obáv. Tréningy vedú skúsení tréneri s potrebnou kvalifikáciou, ktorí dohliadnu, aby ste ich zvládli bez ujmy na zdraví. Nájdu spôsob, aby vás bojové športy bavili, ale aj dostatočné vyšťavili. Tak čo? Chcete makať? Začnite hneď!

Tréneri

Marek Biskup

Tréner Slovenskej Muay Thai asociacie, má 10-ročné skúsenosti s vedením tréningov thajského boxu, popri ňom sa venoval aj klasickému boxu, MMA, jiu-jitsu, wing-tsun, ale aj vzpieraniu a rôznym typom silovo-kondičných tréningov.

www.facebook.com/…angym.biskup

Karol Dudik

Tréner Slovenskej Muay Thai asociacie a víťaz slovenskej amaterskej ligy thajského boxu. Má 6-ročné skúsenosti s vedením tréningov thajského boxu, okrem toho sa dlhé roky aktívne venoval judu a športovej gymnastike. Trénoval aj box a mma.

www.facebook.com/kajodudik

Štefan Šimkulič

Boxu sa venuje už 12 rokov, 5 rokov trénoval zápasenie, je držiteľom rozhodcovského preukazu AIBA.

Marek Medovarski

Víťaz slovenskej amaterskej ligy MMA, bývalý reprezentant Srbska v kickboxe, viacnásobný majster Srbska v kickboxe vo všetkých disciplínach, vicemajster Balkánu vo federácií WAKO. Je šampiónom Titan Fight Night za rok 2021.

www.facebook.com/…k.medovarsky

instagram.com/me­dovarskimma

Erik Peller

Thajskému boxu sa aktívne venuje viac ako 10 rokov. Má 4-ročné skúsenosti ako tréner a popri muay thai sa venoval aj klasickému boxu a rôznym silovo-kondičným tréningom.

www.facebook.com/Er821iK

Jakub Lieskovský

Držiteľ fialového opasku. Je víťazom Austrian BJJ open (2019, Vienna), Australian Grappling Championship (2018, Melbourne) a Majstrovstiev Európy organizácie Way of Warrior (2017, Ostrava) a tiež obsadil 3. miesto na UAEJJF Thailand National Pro (2018, Bangkok).

www.facebook.com/profile.php?…

Peter Petrík

Majster Slovenska v K-1 a vicemajster SR v thajskom boxe, okrem toho obsadil 3. miesto na Majstrovstvách sveta WAKO K-1 a rovnako 3. miesto na Majstrovstvách Európa WAKO K-1.

Majka Bertoková

Vicemajsterka Slovenska WAKO K-1 v roku 2017. Venuje sa thajskému boxu a kickboxu, vedie aj bezkontaktné tréningy thajského boxu pre ženy. Má skúsenosti so zostavovaním špeciálneho jedálnička pre športovcov aj na redukciu hmotnosti pre bežných ľudí.

www.facebook.com/Majka.Bertokova

instagram.com/ma­riamaria821

chyba
Viac na túto tému: #jóga #box #šport #MMA #thajský box