Skvelá správa – prasiatka si môžete kúpiť kedykoľvek!

Stieracie žreby PRASA V ŽITE len nedávno dostali aj elektronickú podobu a hneď si našli svojich fanúšikov. Niektorí z nich vďaka e-žrebom PRASA V ŽITE už dokonca vyhrali zaujímavé výhry. Výhodou je, že pri predaji obľúbených prasiatok už nemusíte pozerať na otváracie hodiny.

16.11.2021 00:00
Prasa v zite, PR, nepouzivat

Online žreby nepoznajú sviatok

Fanúšikovia okamžitých lotérií sú zvyknutí na to, že svoje obľúbené žreby si môžu kúpiť na stovkách predajných miest spoločnosti TIPOS po celom Slovensku. Avšak čo majú robiť, ak je predajňa zatvorená? Kde si kúpia obľúbený žreb? Takáto situácia môže nastať onedlho, najbližšie napríklad aj hneď zajtra! Už počas štátneho sviatku – 17. novembra budú totiž mnohé predajné miesta zatvorené. Avšak milovníci okamžitých lotérií majú stále šancu kúpiť si niektorý zo žrebov z ponuky TIPOSu, a to na internete! Internetový portál eTIPOS.sk ponúka hráčom a fanúšikom lotérií takmer nepretržite pestrú paletu elektronických žrebov.

Legendárne prasiatka sú aj online!

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. nedávno zaradila do svojej ponuky elektronických žrebov aj známe PRASA V ŽITE. Veselé žreby sa tak stali dostupnými pre všetkých dospelých hráčov. Už nikomu sa nemôže stať, že by si PRASA V ŽITE nemohol kúpiť. Fanúšikovia okamžitých lotérií si nový produkt rýchlo obľúbili, svedčí o tom i množstvo predaných žrebov. Cena jedného elektronického žrebu PRASA V ŽITE je 1 euro.
Prasa v zite, PR, nepouzivat

Čo nám ponúka PRASA V ŽITE na internete?

Emisia online žrebov PRASA V ŽITE je naozaj štedrá! Ponúka až tri hlavné výhry, pričom každá má hodnotu 10 000 eur. Doteraz čakajú na svojich majiteľov. Zaujímavé sú výhry i na nižších poradiach. Získať možno napríklad niektorú z tisíceurových výhier. Dve už našli svojho majiteľa a o ďalšie štyri sa stále hrá. Pred blížiacimi sa Vianocami môže potešiť nejedného z hráčov aj niektorá z výhier v hodnote 500 eur. V hre je aj množstvo žrebov s výhrami po 100 či 50 eur.

Online žreby sú naozaj stieracie

Elektronické žreby sú dostupné na portáli eTIPOS.sk. Sú dizajnované tak, aby ich zotieranie bolo intuitívne, podobne ako pri papierovej verzii. Hráč zotiera elektronický žreb pomocou počítačovej myši alebo prstom, ak má jeho mobilné zariadenie dotykovú obrazovku.
Prasa v aute, PR, nepouzivat
Elektronická okamžitá lotéria PRASA V ŽITE je prístupná nielen cez počítače, ale aj prostredníctvom mobilných zariadení, smartfónov pripojených na internet. V prípade zobrazenia na mobilnom zariadení je rozloženie ovládacích a informačných prvkov prispôsobené danému zariadeniu. Tak neváhajte a užite si obľúbené stieranie žrebov kedykoľvek a kdekoľvek.
chyba