Boris Valábik má ťažké srdce na Black Friday. Dajte si pozor, aby ste takto nedopadli!

Nie je všetko zlato, čo sa blyští a platí to aj o veľkých zľavách počas Black Friday. Tie nenechávajú chladným ani Borisa Valábika, no z iného dôvodu, než by ste si mysleli.

19.11.2021 00:00
Valabik, PR, nepouzivat

Moderátor a bývalý hokejista Boris Valábik si, rovnako ako státisíce ďalších Slovákov, rád počká na výpredajový Black Friday. „Snažím sa nakupovať s rozvahou a vo väčšine prípadov si premyslím, kedy a kde si danú vec kúpim. Niekedy síce konám spontánne, ale ak sa jedná o väčšiu investíciu do niečoho, čo hneď nepotrebujem, trpezlivosť sa mi vždy vyplatila,“ hovorí Boris. Koncom roka preňho nie je problém počkať na Black Friday, no práve vtedy ho dokáže jedna vec poriadne rozčúliť.

Extra tip od Borisa: Nakúpte si vianočné darčeky počas Black Friday – ale iba za skutočné zľavy!

Výsledok zľavovej šou s názvom Black Friday sa totiž môže skončiť aj nepríjemným zistením, že tá parádna 80-percentná zľava bola z akejsi inej ceny a nie z tej poslednej, ktorú ste u obchodníka videli, len ste v tom zľavovom ošiali na ňu zabudli. „Veľa ľudí v snahe ušetriť naletí na prelepenú cenovku alebo umelo navýšenú cenu pred začiatkom výpredaja či na zľavu z oveľa staršej ceny. Takéto neférové jednanie so zákazníkom považujem za vysoko nemorálne a za sklamanie dôvery,“ hovorí Valábik otvorene.

Vymeňte bombastickú zľavu za skutočnú

Black Friday u nás na štvrtý novembrový piatok nečakal a beží naplno. Je veľmi ľahké podľahnúť vidine šikovne ušetrených peňazí, keď na vás z cenovky alebo monitora svieti lákavo veľká zľava. Zamyslíte sa nad tým, či je skutočná, alebo jej hneď uveríte – veď je predsa Black Friday!? „Vysokým zľavám nedôveruje, veď ako veľmi musela byť pôvodná cena výrobku nadhodnotená, keď ho teraz môžete kúpiť so zľavou 60 – 80 %? Preto si volím nákupy u serióznych predajcov, ako je napríklad PLANEO Elektro. V ich predajniach som vždy natrafil na slušné jednanie a čestný prístup. Potvrdil sa mi aj teraz, pretože aj počas Black Friday prišli so skutočnými zľavami, a nie iba ich vidinou,“ dodáva moderátor, ktorý oceňuje férový prístup ako v športe, tak aj v bežnom živote. Preto keď Black Friday, tak PLANEO. Tieto SKUTOČNÉ zľavy stoja naozaj za to!

chyba