IRISIMO radí: Vyriešte vianočné darčeky počas Black Friday

Vybaviť Vianoce počas Black Friday je ťah hodný pravých majstrov. Poradíme vám, kde kúpite originálne hodinky za ceny, aké sa nebudú opakovať.

25.11.2021 00:00
irisimo, pr nepouzivat

Preplnené obchody, stres a náhlenie… Nejeden z nás si predvianočným nákupným maratónom prechádza rok čo rok. V naoko pohodovej ilúzii s podtitulom „však mám stále kopec času“ žijeme až dovtedy, kým sa pre pracovné vyťaženie (a iné výhovorky) nezbadáme neskoro. Neskoro na to, aby sme si nakupovanie darčekov pre našich najbližších užili v pokojnej atmosfére najkrajších sviatkov roka.

Hoci sa to možno nezdá, Vianoce sú bližšie, než by sa zdalo. Ak by ste sa nás v IRISIMO opýtali, kedy je ideálny čas na vianočné a predvianočné nákupy, s odpoveďou by sme neváhali ani chvíľu. Ten čas je práve teraz. Nielenže sa elegantne vyhnete riziku, že darček, na ktorý vás nenápadne navádza vaša polovička, bude zrazu vypredaný, ale tiež vystihnete najväčší nákupný sviatok roka Black Friday. Pripraviť sa na Vianoce počas Black Friday je ťah hodný ozajstných majstrov nakupovania a zároveň záruka cien, aké sa v obchodoch vyskytnú iba jediný raz za celý rok.

Náš TIP: Black Friday so zľavami až do 40% potrvá na IRISIMO do 29. novembra

Keďže už viete, kedy máte nakupovať, skúsime vám poradiť aj to, kde a čo nakupovať. Pokiaľ vás vypočuté vianočné priania nasmerovali ku kvalitným hodinkám, šperkom a fashion doplnkom, nakúpte ich s istotou originality od tradičnej slovenskej jednotky – online obchodu s tradíciou od roku 2005, ktorý originálne produkty zvučných značiek predáva v desiatich krajinách Európy a ktorý vám ku každému nákupu ponúkne čosi navyše. Či už sú to bonusové služby, darček zadarmo alebo najnovšie aj gravírovanie a bezplatná kartička s venovaním vložená priamo do balíka, spolu s výnimočnými Black Friday cenami tvoria kombináciu, akú by ste inde hľadali márne.

Náš TIP: Sledujte recenzie našich spokojných zákazníkov na Heureka.sk

A teraz to najdôležitejšie – darčeky. O ich výbere kolujú hotové legendy. Vraj je to náročné, tŕnisté a s neistým výsledkom. Našťastie, všetko uvedené platí len vtedy, ak osobu, ktorú máte v pláne obdarovať, vôbec nepoznáte. V prípade, že viete, čo má rada, ako sa oblieka a aké má záľuby, ste na najlepšej ceste uspieť. Výhodou moderných hodiniek totiž je, že dokážu každému ponúknuť presne to, čo sa mu páči a čo potrebuje. Dizajnových aj funkčných možností je takmer nekonečné množstvo. Aby sme vám pomohli zúžiť okruh na dokonalé TOP modely, vybrali sme pre vás pár vianočných bestsellerov s neodolateľnými Black Friday cenami.

Inšpirované svetovým slovenským umením

IRISIMO X FULLA

irisimo, pr nepouzivat

Artové hodinky, ktoré hrdo nosia herečky Dominika Kavaschová a Natália Puklušová alebo influencerka Babsy Jagušák Heribanová zákonite patria na prvé miesto nášho predvianočného Black Friday zoznamu. Každý exemplár s motívom diel Ľudovíta Fullu je samostatne číslovaný unikát – rovnaký nebude vlastniť nikto iný. Sú balené vo veľkorysej krabičke, v ktorej sa nachádza celá zmenšenina diela, ktoré bolo podkladom pre ich dizajn. A pravdaže, nechýba na nich ani podpis majstra Fullu.

S pravým diamantom

GUESS NOVA W1210L1

irisimo, pr nepouzivat

No povedzte, môže niečo viac rozžiariť ženské oči ako snehobiele dámske hodinky s logom slávnej módnej značky a pravým diamantom vsadeným do ciferníka? Ak áno, potom to bude ich fantastická cena a krásny priestor na ich zadnom viečku, ktorý priam nabáda na vygravírovanie vlastného vianočného odkazu.

Poháňané švajčiarskou kvalitou

TISSOT T-RACE CHRONOGRAPH T115.417.27.057.04

irisimo, pr nepouzivat

Švajčiarske hodinky sú fenomén a sú mimoriadne populárne. Dnes si už zrejme každý spája pojem kvalitné hodinky so Švajčiarskom a nápisom Swiss Made na ich ciferníku. Racingový chronograf Tissot T-Race je naviac plný dynamiky a dizajnových prepojení na športové odvetvie, ku ktorému inklinuje nejeden muž.

Nezdolateľné a najpredávanejšie

CASIO G-SHOCK G-CLASSIC GA-2100–1A1ER

irisimo, pr nepouzivat

Ak existujú pánske hodinky, ktoré počas Black Friday a predvianočnej nákupnej horúčky lámu každoročne štatistiky predaja, sú to práve tieto. Celočierny japonský model s precízne namiešaným kokteilom praktických funkcií a odolnostných parametrov je pomyselnou vstupnou bránou do sveta hodiniek G-Shock.

Vybrali ste si? Gratulujeme ku skvelej voľbe. Ale nezabudnite, Black Friday na IRISIMO trvá už len do pondelka 29. novembra.

chyba