Vieme, po čom muži túžia: poznáme ideálny a univerzálny darček pre pánov

Blíži sa jedno z najkrajších období roka - Vianoce - a vás už začala trápiť zúfalosť z výberu správneho darčeka pre všetkých pánov vo vašej domácnosti? Či už ide o syna teenagera, manžela či otca, poznáme univerzálny recept na úspech. Takto im rozhodne vyčarujete úsmev na tvári!

15.11.2021 00:00
Diamond3, PR, nepouzivat

Potešte seba aj jeho

Ak aj vy chcete mať doma upraveného fešáka, obdarujte ho voucherom do barbershopu. Nie len ženy chcú vyzerať dobre, vedzte, že aj muži sa radi nechávajú hýčkať. A presne takého hýčkania sa dočkajú v Diamond Barbers. Stále viac populárnejšia sieť barbershopov Diamond otvorila nedávno svoju piatu pobočku aj v Bratislave, kde sa teší čoraz väčšiemu záujmu klientov. Mimo Bratislavy nájdete tento exkluzívny no cenovo dostupný barbershop aj v Nitre, Prešove, Topoľčanoch a Trnave. Majiteľ Diamondu sa však netají tým, že časom chce mať svoj barbesrhop v každom väčšom meste na Slovensku, a jeho ambície siahajú až za hranice.

V čom sú v Diamond Barbers lepší?

Diamond4, PR, nepouzivat

Trh s barbershopami sa za posledné roky nesmierne rozrástol. Platí však, že kvantita nezaručuje vždy aj kvalitu. V Diamond sa, na rozdiel od konkurenčných služieb, o vás postarajú barberi s bohatými skúsenosťami zo zahraničia, ktorí ovládajú tie najvyspelejšie techniky a rovnako ich prístup je odlišný. Neviete, aký strih či farba by vám pristala najviac? Stačí sa zastaviť do Diamond, kde vám skúsení barberi s radosťou pomôžu s výberom tak, aby ste odchádzali na 100% spokojní a radi sa k nim vrátili aj nabudúce. Okrem pánskych strihov sa postarajú aj o strih vašich najmenších ratolestí.


Okrem strihu, holenia, či úpravy brady a strniska, patria medzi štandardné služby aj farbenie vlasov či brady, hĺbkové čistenie tváre, ale aj depilácia uší a nosa.

Diamond2, PR, nepouzivat

Pri výbere toho správneho darčeka v Diamond nemusíte lámať hlavu. Stačí si vybrať spomedzi ponúkaných služieb a zvyšok už necháte na barbera a toho, komu takýto voucher venujete. Ak chcete investovať viac, odporúčame siahnuť po službe Exclusive Cut, v rámci ktorej si páni užijú až 90 minút dokonalej starostlivosti. Okrem úpravy vlasov a brady či strniska, sa barber postará aj o drobné chĺpky nosa, uší a obočia, facescrub masáž, s finálnym kontúrovaním strojčekom, opláchnutím, ošetrením a konečnou úpravou. Samozrejmosťou je pohárik na chuť pre čo najlepší zážitok z celej služby. Hotový raj pre mužov!

Medzi najvyhľadávanejšie služby patrí klasika – strih komplet v trvaní 60 minút.

Máte obavy zo stále sa meniacich opatrení? Vedzte, že v Diamond sú vítaní bez výnimky všetci zákazníci.

Pre fanúšikov Diamond Barbers

Diamond1, PR, nepouzivat

Sledujte profil Diamond Barbers vo vašom najbližšom meste aj na Instagrame, vďaka čomu vám neuniknú žiadne exkluzívne ponuky či súťaže. Aktuálne sa môžete tešiť na blížiacu sa súťaž ku dňu mužov, či bláznivú súťaž Diamond Úlet, vďaka ktorej môžete vyhrať extravagantnejší pánsky vlasový styling. V Diamond navyše pracujú na profesionálnom kurze pre barberov Diamond Academy, vďaka ktorému budú môcť Diamond barberi preniesť svoje svetové skúsenosti, vedomosti či zážitky na svoju novú „armádu“ barberov. Určite sa máte na čo tešiť!

chyba