Hľadáte spoľahlivú bezpečnostnú službu? Poradíme vám pri výbere

Ochrániť pre nežiadúcim vniknutím firemné, ale i súkromné priestory alebo prepravovaný náklad vám pomôže spoľahlivá bezpečnostná služba. Ako si spomedzi ponúk SBS vybrať takú, ktorá naplní vaše očakávania? Všetky dôležité rady nájdete v nasledujúcom článku.

08.11.2021 00:00
SBS Bratislava, PR, nepouzivat Foto:

Licencia prevádzkovateľa

Ako prvé vás iste napadne overiť, či má poskytovateľ bezpečnostných služieb platnú licenciu. Licencia oprávňuje prevádzkovateľa poverovať fyzické osoby výkonom bezpečnostnej služby. Znamená to, že môže zamestnávať držiteľov preukazu SBS a poverovať ich príslušnými úlohami.

Overte si referencie

Kým oslovíte konkrétnu SBS, mali by ste sa informovať aj o predchádzajúcich skúsenostiach jej zákazníkov. Pracovníkom SBS zveríte prístup do vašich priestorov, budú môcť nahliadnuť do výrobných i obchodných prevádzok. Predchádzajúce referencie vám pomôžu zistiť, či sú pracovníci SBS dôveryhodní.

Nevyhnutné požiadavky na zamestnancov SBS

Každý pracovník SBS by mal byť bezúhonný, bez záznamu v registri trestov. Okrem toho musí mať absolvovaný kurz SBS a zloženú jeho záverečnú skúšku. Dôležitá jej tiež jeho aktuálna fyzická kondícia a zručnosti nutné k ochrane majetku. Budete sa tak môcť spoľahnúť, že v kritickej situácii bude vedieť zasiahnuť. Spoľahlivá SBS nie je len o sile svalov a rýchlosti, záleží tiež na schopnosti rýchlo vyhodnotiť situáciu, postrehu a iných mentálnych kvalitách.

Kvôli neustálemu vývoju technológií je nutnosťou tiež základná znalosť a IT zručnosti. Súkromná bezpečnostná služba Bratislava dbá o výber pracovníkov, ktorí zodpovedajú všetkým uvedeným požiadavkám. Základom filozofie spoločnosti je profesionalita a spoľahlivosť. Všetko preto, aby bol váš majetok v bezpečí.

Technické vybavenie a služby

Porovnávate viacero bezpečnostných služieb? Zvážte ich technické vybavenie. Aký majú vozový park? Majú vlastnú centrálu? Môže si pracovník SBS zavolať v prípade potreby posily? Na všetkých týchto veciach môže v čase, kedy dôjde k ohrozeniu, záležať.

Komplexnosť služieb

Na SBS Bratislava sa môžete spoľahnúť aj v ďalších situáciách. Okrem ochrany vášho hnuteľného a nehnuteľného majetku vám pomôže ochrániť konkrétne osoby. Jej pracovníci sú trénovaní tiež na zabezpečenie nákladu počas prevozu z miesta na miesto.

Organizujete väčšie podujatie? Aj tu je nevyhnutné zaistenie bezpečnosti. Pracovníci SBS Bratislava majú bohaté skúsenosti a dlhoročnú prax v odbore. Ich profesionálne schopnosti sú zárukou splnenia každej zverenej úlohy, či už sa jedná o podujatie na verejne prístupnom alebo neverejnom mieste.

Poistenie a cena

Faktorom, ktorý by mal vaše rozhodnutie ovplyvniť až na poslednom mieste, je cena. Tu prihliadajte na jej výšku v pomere ku kvalite a rozsahu služieb. Cenové ponuky si preto od rôznych spoločností vyžiadajte na mieru vašim požiadavkám.

S financiami úzko súvisí tiež poistenie SBS za vzniknuté škody. Malo by kryť všetky možné situácie, ku ktorým môže pri ich činnosti vo vašich priestoroch dôjsť.

chyba