Organizujete oslavu či spoločenské podujatie? Pomôže vám catering

Zorganizovať svadbu, rodinnú oslavu, firemný večierok či iné podujatie stojí nemalé úsilie. Okrem prenájmu priestorov, výzdoby, rozposlania pozvánok, zisťovania účasti a iných organizačných vecí, je potrebné zabezpečiť aj ponuku občerstvenia. Aby neboli všetky starosti na vašich pleciach, môžete využiť catering.

08.11.2021 00:00
Shutterstock Foto:

Od malej oslavy až po svadby

Rodinné stretnutie je pre každého udalosťou, na ktorú si príde odpočinúť a stráviť čas so svojimi blízkymi. Dôležitú úlohu pritom hrajú chutné jedlo a nápoje. Ak ste už takúto udalosť organizovali, iste dobre viete, koľko času pritom strávi gazdiná v kuchyni, pričom má len niekoľko hostí doma v obývačke. A to sme sa ešte nedostali k tomu, koľko starostí so sebou prináša organizácia svadby alebo inej udalosti. Aby ste si mohli dokonale vychutnať prítomnosť hostí, už na malej oslave sa oplatí využiť catering. Catering sa postará o všetky chody za vás, a to aj na krstinách, svadbe, či oslavách významných životných jubileí.

Obávate sa vyššej ceny? Ak si spočítate, koľko vás bude stáť nákup surovín, pridáte k nemu čas a spotrebu energií, rozdiel už nebude až taký výrazný. Prínosom je aj to, že na oslave nebudete unavení z neustáleho pobehovania a chystania jedla. Celú atmosféru si budete môcť vychutnať, rovnako, ako ostatní prítomní.

Doma, na záhrade aj kultúrnom dome

Chceli by ste privítať hostí u vás doma, na záhrade, chalupe, snívate o svadbe v stane alebo hľadáte iné priestory? Ak nemáte dostatočne veľkú miestnosť, catering vám pomôže vybrať aj konkrétne miesto, kde budete vaše podujatie organizovať. Nemusíte si robiť starosti ani s výzdobou a servírovaním občerstvenia. Cateringové spoločnosti disponujú všetkým potrebným vybavením.

Catering pre firmy

Catering Bratislava môžete využiť na akcie rôznej veľkosti. Organizujete firemný teambuilding alebo časovo náročné obchodné stretnutie? Ponuka cateringu môže okrem kompletného obedového menu zahŕňať aj nápoje a drobnosti na zahryznutie počas prestávky na kávu. Využijete ju tiež počas seminárov či konferencií.

Vyberte si spôsob servírovania

Chceli by ste, aby jedlo servírovali profesionálni čašníci alebo preferujete samoobslužné stoly? Aj tento výber je len na vás. Cateringová spoločnosť pripraví všetko jedlo vopred a špeciálnych nádobách ho dopraví na miesto. Niektoré pokrmy sa pritom dajú pripravovať priamo na akcii pred očami vašich hostí.

Kompletný servis

Cateringové služby sú vám k dispozícii od plánovania menu, cez výber najlepšej ponuky až po servírovanie jedál, dokladanie na stoly a dolievanie nápojov. Profesionálna cateringová služba by vám navyše mala vedieť pomôcť aj so zabezpečením stolov, stoličiek a iného vybavenia miestnosti. Pomôžu vám naplniť aj špeciálne požiadavky hostí, napríklad na rôzne diéty. Všetko preto, aby ste boli maximálne spokojní. Máte obmedzený rozpočet? Cateringové služby Bratislava vám pomôžu zostaviť ponuku jedál a nápojov tak, aby ste sa zmestili do požadovanej ceny.

Catering oceníte aj po oslave. Nebude na vás čakať žiadne únavné upratovanie a umývanie riadu. Namiesto toho si budete môcť v pokoji vychutnať vaše dojmy z vydarenej akcie.

chyba