"To nie je vôl, ale jeleň", vraví Bičan Čtvrtníčkovi. Štartuje súťaž o rozprávkové výhry

Od 20. septembra do konca októbra tohto roku si značka Jägermeister pripravila pre verejnosť veľmi zaujímavú aktivitu. Obľúbený likér zložený z 56 bylín si môžete naďalej vychutnávať a k tomu skúsiť vyhrať zaujímavú finančnú čiastku.

19.10.2021 00:00
JAGERMEISTER SK, PR, nepouzivat

V spomínanom termíne si totiž stačí kúpiť fľašu Jägermeister, na vnútornej strane zadnej etikety nájsť kód, ten poslať na uvedené telefónne číslo alebo ho zadať na web www.jelenotrassa.sk a potom už iba počkať na losovanie. To sa bude konať každý piatok o 19:56 a celkom bude vylosovaných 100 šťastlivcov, kde každý z nich si odnesie 400 eur. To už je slušná výhra. V pravidlách súťaže nie je napísané, že jeden výherca môže zvíťaziť iba raz, takže čím viac kódov pošlete, tým máte väčšiu šancu na úspech.

jagermaister, PR, nepouzivat

O zlosovanie sa postarajú dve známe tváre v československej formácii. Jedným z nich je náš populárny moderátor a herec Andrej Bičan a druhým je český herec a režisér Petr Čtvrtníček. Tí budú svojim humor a vtipnou formou losovať výhercov, o zábavu teda bude určite postarané! Pre túto jesennú aktivitu ľadovo namrazeného Jägermeistera bol vytvorený špeciálny web www.jelenotrassa.sk

chyba