Celý turnaj Oktagonu 27 naživo na TV Tipsport! Titul v perovej váhe pre Buchingera?

MMA organizácia Oktagon už netrpezlivo očakáva ďalšiu prestížnu akciu. Už túto sobotu sa fanúšikom predstaví s turnajom Oktagon 27, ktorý sa uskutoční v Bratislave.

11.09.2021 00:00
Oktagon27, PR, nepoužívať

V hlavnom zápase večera sa Ivan Buchinger pokúsi získať svoj druhý titul, tentokrát v perovej váhe. Jeho súperom bude Vojto Barborík, ktorý sa vracia z poľskej organizácie KSW. Kto uspeje? Natipujte si a sledujte všetky fighty naživo na TV Tipsport! Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Bude to nabité!

Gábor Boráros mal najskôr v Oktagone s poradovým číslom 27 bojovať s Poliakom Michalom Labusom, ale toho vyradilo zranenie. Jeho novým súperom v „catchweight“ do 79 kg bude teda francúzsky zápasník Mickael Lebout. Do 88 kg sa proti sebe postaví Michal Plesník a Matej Šurin. Vo „welterovke“ sa bude biť Bojan Veličković s Carlom Praterom.

V ľahkej váhe na Oktagone 27 uvidíme taktiež ďalšieho Slováka, Františka Fodora, v zápolení s Matoušom Kohoutom. Na tomto turnaji sa ukáže i Robert Pukač a Máté Kertész. Bantamová váha poskytne duel Jonas Mågård vs. Elnur Veliev. Ťažká váha zas naservíruje bitku Štefana Vojčáka a Andriiho Ogola.

V stredne váhe si to rozdá Vlasto Čepo s Milošom Kostićom. Kto zvíťazí? V „perovke“ uvidíme zase súboj Romana Paulusa a Szymona Rakowicza.

Ako to vidia tipéri?

Hviezdy najväčšej komunity tipérov, zápasníci Rony Paradeiser či Mach Muradov v súboji Buchinger vs. Barborík viac dôverujú druhému menovanému. David Dvořák má však na túto bitku odlišný názor. Aký? Na zúbok sa títo fighteri pozreli aj ďalším partiám Oktagonu 27.

Rony sa teda spolieha viac na svojho tímového kolegu: „Zápas bude podľa mňa prebiehať veľmi takticky. Tlak by mal tvoriť hlavne Buchinger pre to, aby skracoval vzdialenosť cez Barboríkove priame údery. Keď sa už oťukajú a prídu na rad väčšie výmeny, tak by mal Vojto preberať tlak a zasypávať Buchingera tvrdšími atakmi. Nevedno, či tento zápas skončí na body, alebo ukončením, ale verím, že triumfuje Vojto,“ dáva dvojku s kurzom 1,96.

odkaz
Oktagon, PR, nepoužívať

Natipujte si na titulový zápas a všetky ostatné atraktívne bitky Oktagonu 27. Zaregistrujte sa a dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

chyba