Sokolov čaká ťažká španielska skúška? Zložia ju?

Slovensko si svoju situáciu na Majstrovstiev Európy 2020 vo futbale vcelku skomplikovalo, keď s tromi korunkami padlo 0:1 gólom z penalty. S tromi bodmi ale stále živí nádej na postup do play-off.

23.06.2021 00:00
tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať

Španieli sú na tom ešte horšie, keď po 2 zápasoch získali len 2 body, naposledy s Poľskom remizovali 1:1. Dnes podvečer si to sokoli rozdajú zatiaľ s týmto výsledkovo nepresvedčivým juhoeurópskym tímom vo vzájomnom dueli. Podarí sa im uspieť? Natipujte si, všetky zápolenia ME odpáľte aj v live tipovaní a zabavte sa v Tipovačke! O turnaji diskutujte s ostatnými tipérmi v tematickom fóre. Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Posledné vzájomné konfrontácie sa datujú do roku 2014, resp. o necelý rok neskôr. Vtedy sa tieto reprezentácie stretli v rámci kvalifikácie na ME 2016. V prvom súboji zdolali Slováci Španielov 2:1, ale ďalší duel la furia roja vyhrala 2:0 (obe repre sa na záverečný turnaj aj dostali).

Ako to vidia tipéri?

Teraz je však situácia iná a stále si ani jeden z tímov nemôže byť ničím istý, čo prikladá na dôležitosti tejto partie. Zástupcovia najväčšej komunity tipérov v drvivej väčšine zverencom Štefana Tarkoviča vôbec nedôverujú.

Karlos112 sa tiež prikláňa na stranu futbalistov kouča Luisa Enriqueho a v handicape –1,0 dáva ich víťazstvo (v prípade výhry o gól sa vklad vracia): „Kvalita je jednoznačne na strane favorita zo Španielska, ale stroskotáva na premieňaní šancí. V jeho prospech hrá aj domáce prostredie a nutnosť získať tri body,“ rozanalyzoval kurz 1,30.

Tipér diegom s kurzom 2,46 dokonca družine okolo Albu verí až natoľko, že ide do ich triumfu v oboch dejstvách. Prečo sa tak rozhodol? To sa dočítate v jeho analýze.

Aký vývoj záverečného duelu skupiny E predpokladáte vy?

Rozhodnite na tiketoch!

odkaz
Tipsport o1, PR článok, reklama, nepoužívať

Tipnite si na duel Slovensko vs. Španielsko, prípadne si na tiket v Tipsporte vyberte iný súboj ME 2020. Zaregis­trujte sa a po novom dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

chyba