Gašparík – najobľúbenejšia mäsiarska značka na Západnom Slovensku

Spoločnosť Gašparík oslávila minulý rok už štvrťstoročie na trhu. Od začiatku má za cieľ ponúkať mäso a mäsové výrobky najvyššej kvality, zachovávať tradičné chute mäsiarskych produktov z trnavského regiónu a blízkeho okolia.

16.06.2021 00:00
Gasparik1, PR článok, reklama, nepoužívať

Teraz, keď prevádzkuje sieť 24 predajní a zásobuje cez päťsto odberateľov, vrátane nadnárodných reťazcov, je stále na prvom mieste kvalita výrobkov a tradičné receptúry. Niektoré z nich nemenili už niekoľko desiatok rokov. Samozrejmosťou sú stabilné a včasné dodávky čerstvého mäsa a mäsových výrobkov pre svojich odberateľov.

Napriek koronakríze spoločnosť v roku 2020 dokázala dokončiť celkom nový závod a zrealizovať náročný presun celej výroby a administratívy do nových, moderných priestorov. To umožnilo spoločnosti nielen zvýšiť kapacitu výroby, a pokryť tak zvýšený dopyt po jej výrobkoch, ale aj modernizovať všetky technológie a produkčný proces. Zefektívniť výrobné a kontrolné postupy, znížiť energetickú náročnosť a zlepšiť pracovné podmienky zamestnancov.

Gasparik, PR článok, reklama, nepoužívať

Výsledky prieskumu, ktorý si dala spoločnosť vypracovať renomovanou agentúrou 2muse jasne hovoria, že všade tam, kde má značka Gašparík zastúpenie, tak sa jej darí doslova valcovať konkurenciu. Pre jej pravidelných zákazníkov je charakteristická najmä kvalitou mäsa a mäsových výrobkov, čerstvosťou produktov, širokým sortimentom. Prieskum sa realizoval v apríli 2021 na vzorke 1 000 respondentov. Opytovaná bola populácia, ktorá nakupuje mäso a mäsové výrobky v oblasti západného Slovenska. Z výsledkov prieskumnej agentúry 2muse ďalej vyplýva, že ak ide o postoj k značkám mäsa a mäsových výrobkov v okresoch, kde má Gašparík zastúpenie, značka Gašparík skóruje na prvom mieste, dokonca pred značkami nadnárodných reťazcov.

Graf1 gasparik

Pri hodnotení nákupného zážitku je na tom Gašparík takisto veľmi dobre. Čo sa týka hodnotenia bežného nákupného zážitku spojeného s kúpou mäsa a mäsových výrobkov v jednotlivých obchodných reťazcoch, nákupný zážitok u Gašparíka hodnotilo vynikajúco alebo veľmi dobre 73% ľudí. Ak sa agentúra pýtala jeho pravidelných zákazníkov, dosiahli až 90% kladných odpovedí.

Graf2 Gasparik

Ponúkaný sortiment výrobkov spoločnosť pravidelne rozširuje. V portfóliu má už aj tradičné spišské párky, ktoré vyrába podľa originálnej receptúry o pod označením „zaručená tradičná špecialita“

Paprikove parky

Ďalšou, pre Gašparíka netypickou novinkou je rada pod názvom „DESIATKA“. Prekvapením je, že je bez mäsa. Pre trvalo udržateľný rozvoj a uvedomenie si spoločenskej zodpovednosti, firma zaradila do výroby práve takýto produkt. Tak, ako začala priekopnícky s výrobou obľúbených husacích a kačacích paštét v skle, dnes sú to rastlinné nátierky v skle, bez sóje, bez GMO, bez éčok a bez lepku. Nová rada rastlinných nátierok je určená pre tých, ktorí si radi spestria jedálniček aj o bezmäsitú stravu, vhodnú na raňajky, desiatu, ale aj na pohostenie priateľov.

fazulova
mexicka
sparglova
cibulova
chyba