Office2019 28,27€. Obchod GoDeal24 spustil lákavú akciu, ktorú sa oplatí využiť.

Mať doma počítač alebo notebook s aktuálnymi programami a operačným systémom so všetkými aktualizáciami je v dnešnej dobe doslova na nezaplatenie. Práca a štúdium z domu je novým normálom, s ktorým prišli aj nové výzvy.

08.06.2021 00:00
Century genius.1, PR článok, reklama, nepoužívať

Mnohí nemali dostatočne vybavené počítače a notebooky na to, aby takto mohli fungovať. Na pomoc prichádza spoločnosť GoDeal24, ktorá ponúka výrazné zľavy na všetok softvér.

GoDeal24 sa skutočne snaží čo najviac zjednodušiť ťažké obdobie pre mnohých ľudí. Znižuje tak ceny na najužitočnejší softvér a operačné systémy. V ponuke tak nájdete Windows 10 Pro a dokonca aj Windows Server 2019 či SQL Server 2019 pre nadšencov.

Masívna 60 % zľava na balíčky Office!

Ak hľadáte balíček, ktorý vám počítač nevybaví len operačným systémom, ale rovno aj balíčkom základných kancelárskych programov, máme pre vás riešenie. Alternatívne si môžete kúpiť len čisto Office, ktorý bežne potrebujeme azda k všetkým kancelárskym úkonom.

Windows 10 Pro a Home za fantastické ceny

Najväčším lákadlom sú jednoznačne verzie operačného systému Windows 10 Pro a Windows 10 Home, ktoré poháňajú drvivú väčšinu notebookov a stolných počítačov. Poďme si pozrieť aktuálnu ponuku.

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

chyba