Dvojmiliónty zákazník NaturaMed vyhral doživotnú zásobu pre celú rodinu! (Nechcete tiež?

Patríte medzi tých, ktorí sa iba prizerajú šťastiu ostatných a pomaly prestávajú veriť na to svoje vlastné? Potom vás potešíme pekným príbehom, v ktorom si uvedomíte, že už nabudúce môže byť rad práve na vás. Nie je to príbeh o tom ako sa šťastie unaví. Toto sa môže naozaj stať aj vám.

01.06.2021 00:00
Natura Med, PR článok, reklama, nepoužívať

„Práve som sedela s deťmi doma pri domácich úlohách a bola som na pokraji síl, keď sa mi na telefóne ukázalo neznáme číslo. Zodvihla som a tam sa mi ozvala pani z call centra spoločnosti NaturaMed, v ktorej som si prednedávnom objednala omega-3 pre svoje deti. Pani mi oznámila, že moje zákaznícke číslo bolo dvojmiliónte v poradí a že tým pádom vyhrávam doživotnú zásobu všetkých produktov spoločnosti NaturaMed – pre celú našu rodinu!“ popisuje svoje prekvapenie a nadšenie pani Alena z Teplíc.

„Úprimne, v prvých sekundách som tomu veľmi neverila, pretože som naposledy vyhrala plyšového medveďa v tombole na maturitnom plese a to bolo pred 20 rokmi. V poslednej dobe nie som veľmi zvyknutá na dobré správy ako väčšina z nás.“ Tak dokresľuje svoj príbeh pani Alena. Riaditeľ NaturaMed Martin Kozelský vysvetľuje zámer spoločnosti: „Sme na trhu 15 rokov, darí sa nám, sme líder v omega-3 na českom a slovenskom trhu a je úžasné, že máme už 2 milióny zákazníkov! Je to obrovský míľnik. Práve pri tejto príležitosti mi napadlo, že by sa z nášho úspechu mohol radovať aj niekto iný. Rozhodli sme sa, že dvojmiliónty zákazník je skvelá príležitosť ako niekomu urobiť šťastie. Ale mysleli sme aj na všetkých ostatných, preto máme pre všetkých 50% zľavy na vybrané produkty.“

Čo presne dvojmiliónty zákazník od NaturaMed získal?

„Dvojmiliónty zákazník, konkrétne pani Alena z Teplíc, si po celý svoj život môže ľubovoľne vyberať akýkoľvek z našich prírodných produktov z Nórska. V súčasnej dobe má na výber celkom z 12 produktov, pričom tento rok uvedieme na trh ďalších 5 skvelých produktov a už teraz vieme, že sa naši zákazníci majú na čo tešiť. Čo sa ale týka pani Aleny, svoj výber v počte produktov má naozaj neobmedzený. Môže tak čerpať pre svoju rodinu čokoľvek a kedykoľvek.“

Teraz bude pauza do trojmiliónteho zákazníka?

„Vôbec nie, naopak! Vďaka pozornosti a ohlasu verejnosti, ktorú náš zámer oslovil, sme se rozhodli, že nebudeme šetriť a odmeníme každého stotisíceho zákazníka! Dá se predpokladať, že už za necelý mesiac sa z rovnakej výhry môže tešiť niekto ďalší,“ dodáva riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Chcete nabudúce vyhrať vy?

Chcete aj vy patriť medzi tých, ktorí si budú môcť počas celého svojho života vyberať zadarmo nórske prírodné produkty spoločnosti NaturaMed? Stačí si na stránke https://www.naturamed.sk/vybrať svoj produkt, ktorý by ste chceli užívať a na ktorý získate vyššie uvedenú jubilejnú zľavu 50 %! K tomu sa môže stať, že sa zákazníkom s poradovým číslom 2 100 000. stanete práve vy. Veľa šťastia!

A keď nevyhrajte, zľavu 50 % máte aj tak zaručenú. Tak neotáľajte…

chyba