Sodastream na Slovensku uvádza príchute nápojov od Pepsi

Spoločnosť SodaStream International Ltd., popredná svetová značka sýtenej vody, divízia spoločnosti PepsiCo (NASDAQ: PEP), začala minulý rok uvádzať príchute PepsiCo v Európe - v Nórsku, Švédsku, Nemecku a vo Francúzsku.

12.04.2021 00:00
Pepsi, PR článok, reklama, nepoužívať

Spoločnosť v tomto roku pokračuje v expanzii na nové trhy ako sú Rakúsko, Taliansko, Maďarsko, Česká republika, a, samozrejme, Slovensko. Sortiment Pepsi by SodaStream pre Slovensko bude tvoriť klasická Pepsi, Pepsi Max, 7 up, 7 up Free, Mirinda a Mirinda Diet. Produkty budú dostupné od 1.6.2021.

1 7UP Mockup, PR článok, reklama, nepoužívať
1 7UP Free Mockup, PR článok, reklama, nepoužívať

„Uvedenie ikonických príchutí od PepsiCo je hlavným míľnikom misie spoločnosti SodaStream, a to prinášať zákazníkom najlepší výber nápojov a zároveň dbať o našu planétu,“ povedal Eyal Shohat, výkonný riaditeľ spoločnosti SodaStream. „Týmto krokom budú môcť používatelia SodaStreamu pripravovať svoje obľúbené nápoje Pepsi v pohodlí domova pomocou svojho prístroja na sýtenú vodu SodaStream a opakovane použiteľných fliaš.“

„Sme nadšení, že v snahe zrýchliť rast spoločnosti SodaStream môžeme predstaviť ponuku, ktorá spája tieto silné značky,” uviedol Jim Andrew, výkonný viceprezident spoločnosti PepsiCo pre SodaStream, Beyond the Bottle a New Ventures. „Spoločne so SodaStreamom pracujeme na dosiahnutí spoločného cieľa, ktorým je znižovanie plastového odpadu a budovanie udržateľnejšej budúcnosti. Spolupráca predstavuje ďalší krok na tejto ceste.“

1 MIRINDA Mockup, PR článok, reklama, nepoužívať
1 mirinda light Mockup, PR článok, reklama, nepoužívať

O spoločnosti SodaStream

SodaStream, súčasť spoločnosti PepsiCo, je poprednou svetovou značkou výroby perlivých vôd. SodaStream umožňuje spotrebiteľom vychutnať si nekonečne dobré bublinky doma a bez problémov tak pomôcť zachrániť planétu. Bublinky SodaStream sú pre spotrebiteľa lepšie – ľahko dostupné bez vláčenia fliaš a v neposlednom rade lepšie pre planétu. Jediná opakovane použiteľná fľaša SodaStream nahrádza tisícky jednorazových plastových fliaš. Výrobky SodaStream sú k dispozícii vo viac než osemdesiatich tisíckach predajní v 46 krajinách po celom svete. Ak sa chcete dozvedieť viac o SodaStreame, navštívte stránku www.sodastream.sk a sledujte SodaStream na Facebooku, Instagrame, Pintereste a Twitteri a YouTube.

O spoločnosti PepsiCo

Výrobky spoločnosti PepsiCo si spotrebitelia vychutnávajú pri viac ako miliarde príležitostí denne vo viac ako 200 krajinách a oblastiach na celom svete. Spoločnosť PepsiCo dosiahla v roku 2018 čistý zisk viac ako 64 miliárd dolárov, a to vďaka doplnkovému portfóliu potravín a nápojov, medzi ktoré patrí Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker a Tropicana. Portfólio produktov spoločnosti PepsiCo tvorí široká škála pochutín a nápojov od 22 značiek, z ktorých každá generuje odhadovaný maloobchodný obrat cez 1 miliardu USD ročne.

Vízia spoločnosti PepsiCo je byť globálny líder na trhu pochutín a nápojov. Motto “Víťazstvo s cieľom” odráža ambície PepsiCo udržateľne vyhrávať na trhu a vkladať ciele do všetkých aspektov podnikania. Viac informácií nájdete na www.pepsico.com.

chyba