Oktagon 22: Milan Ďatelinka s titulom?

Oktagon 22 naservíruje MMA fanúšikom bitku o opasok strednej váhy. Bude sa z víťazstva radovať slovenský bojovník Milan Ďatelinka?

27.03.2021 00:00
oktagon, PR článok, reklama, nepoužívať

MMA organizácia Oktagon sa znova predstaví už túto sobotu s turnajom Oktagon 22. V hlavnej bitke večera sa pokúsi slovenský zápasník Milan Ďatelinka získať titul strednej váhy. Jeho súperom bude Karlos Vémola, ktorý nesplnil váhový limit a o titul prišiel. Z tohto dôvodu český fighter po sobotnom zápase nemôže pás pre šampióna urvať pre seba. Stane sa Ďatelinka novým vládcom? Natipujte si, celý turnaj môžete sledovať iba na TV Tipsport a PPV Oktagonu. Môžete sa zapojiť aj do MMA súťaže! Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Na tejto akcii uvidíme aj iných zápasníkov. Alex Lohoré na galavečeri vyzve ďalšieho zahraničného zápasníka Tata Primeru. Ďalej sa na turnaji predstavia Robert Pukač, Jakub Tichota, Lucia Szabová, Pavel Salčák, Lucia Pudilová či talentovaný Tadeáš Růžička.

Už teraz si môžete natipovať na zápas Oktagonu 23, kde sa predstaví Václav Mikulášek v zápase s Nórom Thomasom Robertsenom.

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia komunita tipérov v hlavnej bitke vo väčšine ide do víťazstva favorizovaného „Terminátora“ Vémolu, nájdu sa však aj takí, ktorí zanalyzovali triumf mladého slovenského fightera. Jedným z nich je aj BuciJr: „Ďatelinka je momentálne v skvelej kondícii a v dobrej pohode po športovej či osobnej stránke. Je to veľký bojovník, ktorý kožu lacno nepredá. Bude to veľký zápas a stať sa môže hocičo,“ rozobral kurz 4,04.

Niektorí členovia komunity sa neorientujú na tip na víťaza, ale zo širokej kurzovej ponuky si vybrali napríklad stávku na počet začatých kôl. NavrcK7 očakáva v tomto zápolení maximálne dve kolá (kurz 1,85): „Podľa mňa tento zápas nepôjde až na body a z názorov samotných zápasníkov to vyplýva taktiež. Buď sa dostanú rýchlo na zem, kde bude úradovať Vémola, alebo sa ho Ďatelinkovi podarí trafiť a bude koniec.“

Ako vybrané duely Oktagonu 22 vidia členovia najväčšej komunity tipérov, zápasníci Rony Paradeiser a Mach Muradov?

Necháte sa inšpirovať?

oktagon3, PR článok, reklama,nepoužívať

Tipnite si na hlavný zápas večera, prípadne si na tiket v Tipsporte vyberte iný súboj.

Zaregistrujte sa a po novom dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

chyba