Deň zaľúbených klope na dvere. Prekvapte blízkych valentínskymi špecialitami

Mnohí Slováci radi potešia na Valentína svojich milovaných drobnými pozornosťami či dobrým jedlom. Ak v nedeľu plánujete niekoho prekvapiť aj vy, v tomto valentínskom e-booku nájdete inšpiráciu, ako na to.

10.02.2021 00:00
Valentin BILLA, PR článok, reklama, nepoužívať


Valentínske nákupy

To, že 14. február považujeme za príležitosť, ako vyjadriť lásku svojim milovaným, potvrdzujú čísla z obchodov. „Predaj čokolád stúpa pred Valentínom v našich supermarketoch o viac ako polovicu oproti bežným obdobiam roka, pričom zákazníci najviac vyhľadávajú rôzne čokoládové špeciality. Takmer o tretinu viac si ľudia do košíkov vkladajú aj prémiové likéry, whisky či kvalitné vína a sekty,“ povedala Kvetoslava Kirchnerová, hovorkyňa BILLA. Na Valentína si tiež doprajeme luxusnejší tovar a exotiku na tanieri, takže nakupujeme aj krevety, sushi sety či lososa. Ako hovorí K. Kirchnerová, stálicou je aj valentínsky nepotravinový tovar: „Zákazníci chcú najčastejšie svojich blízkych potešiť voňavými sviečkami, plyšovými srdiečkami či vankúšikmi, ktoré zabalia do darčekových tašiek. S nákupmi na Valentína sa ľudia vo všeobecnosti neponáhľajú, najväčší záujem o valentínske výrobky je 13. a 14. februára“.

Láska ide cez žalúdok

Okrem tradičných valentínskych pozorností, ktoré nájdete v predajniach BILLA v období pred dňom zamilovaných rok čo rok, sa teraz spoločnosť rozhodla pripraviť pre svojich zákazníkov niečo špeciálne – možnosť potešiť svoju polovičku vlastnoručne prichystanou večerou. V najnovšom e-booku BILLA „Valentínske menu“ nájdete originálne recepty, ktoré na Valentína vyčaria tú správnu atmosféru. E-book obsahuje tipy na slávnostnú večeru s viacerými chodmi. „V našom valentínskom e-booku si to svoje nájde úplne každý, či už je mäsový gurmán, vegetarián, vegán, milovník sladkého či vyznávač zdravého životného štýlu. Veríme, že aj vďaka nášmu e-booku prežijú zákazníci krásneho Valentína,“ povedala K. Kirchnerová.
 

E-book „Valentínske menu“, ktorý obsahuje unikátne tipy na romantickú večeru, si stiahnete tu: https://apps.billa.sk/…_recepty.pdf 

valentin Billa, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba