Michal Hudák priznáva: Áno, šetrím už aj ja!

Všetci sa dnes snažíme ušetriť, kde je to možné. Výnimkou nie je ani herec Michal Hudák, ktorý si nedávno vyskúšal výhody novej Kaufland Card.

10.02.2021 00:00
Kaufland Card, PR clanok reklama, nepouzivat

Prečo šetrí Mišo Hudák?


Pretože sa to oplatí. Ako majiteľ Kaufland Card má mnoho výhod, vďaka ktorým pri každom nákupe získa ešte viac. Rovnaké výhody však nečakajú len na celebrity, ale na každého majiteľa karty, v každej predajni Kaufland na Slovensku. S Kaufland Card je totiž za hviezdu každý – tvrdí reťazec. Tak prečo to nevyskúšať? Ako majiteľ karty získate mnoho výhod, vďaka ktorým ušetríte pri každom nákupe ešte viac – exkluzívne zľavy, vernostné body, zľavové kupóny, či súťaže. Ak si ju naviac aktivujete v mobile, výhody vernostného programu si môžete užívať trebárs aj hneď!
 

Kaufland Card, PR clanok, reklama, nepouzivat

Hudák má digitálnu. A čo vy?


Ak sa ani vy bez mobilu nepohnete ani na krok, určite si aktivujte digitálnu Kaufland Card. Získate tak nielen lepší prehľad o aktuálnej ponuke či vašom bodovom konte, ale aj o zľavových kupónoch na vaše obľúbené produkty, ktoré si v mobile dokážete aj jednoduchšie aktivovať. A pri tom stále šetríte!

Digitálnu kartu si aktivujete v aplikácii „Kaufland – Ponuka a viac“. Nájdete ju v App Store a na Google Play. Ako na to? TU je návod!


Fyzickú kartu si môžete aktivovať aj v predajni či doma


Svoju Kaufland Card vo verzii „do peňaženky“ si môžete vyzdvihnúť aj priamo v Kauflande. Tu si ju môžete rovno aj zaregistrovať. Alebo si chcete kartu aktivovať doma?

Kaufland Card, PR clanok, reklama, nepouzivat

Nech sa páči, navštívte stránku moj.kaufland.sk. TU je postup:


Hotovo! Teraz môžete pri svojich nákupoch využívať všetky výhody Kaufland Card. Viac info o aktivácii či výhodách Kaufland Card nájdete na: kaufland.sk/kau­fladcard
chyba