Oktagon 21: Titul pre Ronyho Paradeisera?

Na tomto turnaji sa bude tentokrát bojovať o opasok v ľahkej váhe. Ktorému zo Slovákov sa ho podarí ukoristiť?

30.01.2021 00:00
Tipsport - oktagon, pr nepouzivat

MMA organizácia Oktagon zakončila rok 2020 vo veľkolepom štýle a zároveň predstavila novinky na rok 2021. Už v sobotu od 20:00 na fanúšikov bojových športov čaká turnaj Oktagon 21, kde sa odohrá ďalšia titulová bitka. V ľahkej váhe si to o uvoľnený titul rozdá bývalý šampión Cage Warriors a M-1 Global Ivan Buchinger s talentovaným Ronaldom Paradeiserom, novým členom najväčšej tipérskej komunity. Rony sa nielen tejto akcii venuje aj vo svojom blogu. Celý turnaj môžete sledovať iba na TV Tipsport a PPV Oktagonu! Pridajte sa k najväčšej komunite tipérov ešte dnes, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Zaujímavé stretnutie v rámci Oktagonu 21 ponúkne aj súboj Miroslava Štrbáka s víťazom reality show Oktagon Výzva 3 Karolom Ryšavým. Atraktívne zápolenie sľubuje aj zaujímavý duel medzi Leandrom Silvom a Alexom Lohorém, ktorý sa pokúsi vylepšiť si renomé po prehre s Vémolom. Uvidíme talentovanú Luciu Szabovú, ktorá sa postaví proti Rizlen Zouakovej z Francúzska. Do oktagonu sa vracia taktiež Máté Kertész, Matěj Peňáz, Lucie Pudilová, Tereza Bledá, Gábor Borároš, Filip Macek, Braňo Zuzák či Michal Konrád.

Ako to vidia tipéri?

Väčšina členov najväčšej komunity tipérov v titulovom dueli vkladá svoju dôveru do legendárneho Buchingera, ale opačný názor na vývoj tohto merania síl má ďalšia hviezda najväčšej tipérskej komunity, zápasník UFC Mach Muradov, ktorý s kurzom 7,00 počíta s výhrou Paradeisera na body alebo technickým rozhodnutím: „Ivan už má niečo za sebou a určite je skúsenejším bojovníkom, ale Rony má teraz zaujímavú sériu. Je mladý a hladný po víťazstve. Vôbec by som ho nepodceňoval,“ myslí si Mach a vo svojej analýze sa venuje aj ďalším vybraným bitkám Oktagonu 21.

Necháte sa ním inšpirovať?

odkaz
Tipsport - oktagon, pr nepouzivat

Podajte si na titulový zápas, prípadne si na tiket v Tipsporte vyberte iný súboj. Zaregistrujte sa a po novom dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

chyba