Nedostatok energie? Naštartujte deň s chuťou a ľahkosťou

Možno aj vy ste neustále v pohybe a hlad riešite bagetou na benzínke. Alebo si vaša práca vyžaduje jednu schôdzku za druhou, na jedlo vám preto nezostáva čas. Buďte na hlad pripravení, naučte sa ho zdolávať s rozvahou. Poradíme vám, čo by ste mali mať pre každý prípad vždy so sebou.

29.01.2021 11:17
bebe dobre rano, pr nepouzivat

Zmeňte beh času vďaka raňajkám

V každodennom kolotoči môže byť čas a pokoj na jedlo poriadne tvrdým orieškom. Všetko sa začína pri raňajkách. Ak už ráno vybiehate s vyplazeným jazykom a udychčane počítate priority, v súboji medzi sústom jedla a dúškom kávy bohužiaľ často víťazí pragmatizmus. Kopnete do seba to druhé a už ste za volantom.

Stop! Aj v prípade, že ste zaspali a nemáte na prípravu celozrnnej obilnej kaše ani pomyslenie, existuje riešenie: biely jogurt, med, pár kúskov ovocia a k tomu napríklad cereálne sušienky. BeBe Dobré ráno vám síce výdatné raňajky nenahradia, ale je dobré mať ich doma v prípade časovej tiesne.

Záchrana v podobe záložného plánu

Možno máte ráno plnú hlavu prípravy detí do školy a pod stresom si jedlo naozaj vychutnať nedokážete. Stačí si zbaliť svoj pohotovostný balíček so sebou, alebo si ho jednoducho uloviť cestou do práce. Aj to je lepšie, než fungovať celé ráno „naprázdno“. Vytvorte si vlastný rituál a ten dodržujte.

Rozhodli ste sa zachovávať pravidlo piatich jedál denne? Potom majte pripravenú extra rýchlu desiatu. V kabelke sa vždy oplatí nosiť napríklad balenie orieškov či grahamových tyčiniek. No ak máte chuť na niečo sladké a chcete to poňať rozumne, doprajte si sušienky BeBe Dobré ráno. Pomôžu vám načerpať potrebnú energiu. Majú totiž vysoký obsah pomaly stráviteľného škrobu (SDS), čo sú pozvoľna uvoľňované sacharidy. Ich konzumácia zvyšuje koncentráciu glukózy v krvi po jedle v menšej miere, než je to v prípade výrobkov s nízkym obsahom pomaly stráviteľného škrobu. Takže vám vlna energie vydrží dlhšie.

Obsahujú cennú vlákninu, ktorá pomáha tráviacej sústave, aby fungovala ako hodinky, sú tiež zdrojom železa, vápnika, horčíka.

Každému podľa chuti a nálady

BeBe Dobré ráno sa už tradične tešia priazni chuťových buniek vďaka klasickým receptúram ako oriešková s medom, kakaová s kúskami čokolády či müsli s ovocím. Novinkou v tejto zostave sú sušienky s mliekom alebo kakaové s o 30 % nižším podielom cukru pre tých, ktorí si jeho hodnoty starostlivo strážia. Ak vám záleží na vysokom podiele obilnín, určite vyskúšajte BeBe Dobré ráno Extra cereálne so 40% obsahom celozrnných cereálií ako raž, ovos, špalda a jačmeň pre ešte lepšie trávenie.

Milovníkom jogurtu BeBe pripravilo edíciu produktov s jogurtovou náplňou. Takzvanou čerešničkou je v tomto prípade jahodová príchuť alebo kakaová sušienka. Pokiaľ nemáte po ruke jogurt, aj toto môže byť spôsob, ako si na ňom pochutnať.

Namäkko a s ľahkosťou ovocia

Pohádali ste sa so šéfom, alebo ste si naopak vylepšili pracovné skóre? Nie je nad to občas sa odmeniť lahodnou „jednohubkou“. BeBe Dobré ráno Mazané s kakaom a orieškami alebo s mliekom a príchuťou medu vám pripravia intenzívny chuťový zážitok. A mimochodom, skvele si rozumejú so šálkou dobrej kávy.

Občas nás prepadne apetít na niečo vláčne a s ovocím. BeBe Dobré ráno Namäkko je cereálny bochníček plný chutí, na ktorý sa vám budú zbiehať slinky V tomto luxusnom koláčiku nájdete buď brusnice, čučoriedky alebo jahodovú náplň či kúsky čokolády.

Najnovším prírastkom do rodiny BeBe sú sušienky Dobré ráno Extra. Vyladené kombinácie lahodného ovocia a semiačok nabitých živinami idú jednoznačne v rytme s dobou. Vyskúšajte čučoriedkové s ľanovými semiačkami alebo malinové s chia semiačkami. Objavíte vypečenú harmóniu chuti a odľahčeného prístupu k životu.

chyba