3+1 tip na darčeky pre muža. Prekvapte ho niečím originálnym

Márne premýšľate nad tým, čím svojho partnera prekvapiť? Hoďte starosti za hlavu a inšpirujte sa našimi tipmi na darčeky pre mužov.

05.01.2021 13:08

Ako vyberať darčeky pre muža?

Výber darčeka vám značne uľahčí, ak svojho partnera dokonalo poznáte. Inšpirovať sa môžete jeho záľubami a koníčkami, zároveň sa snažte pozorne počúvať jeho želaniam a snom. Možno vás prekvapí, že veci, po ktorých muži túžia, bývajú často rýdzo praktické. Všeobecne platí, že vhodné darčeky pre mužov by mali uľahčovať život, či už osobný alebo pracovný.

heureka pr nepouzivat

Predĺžená ruka smartphonu

Nedá váš partner bez mobilu ani ranu? Potom bude isto nadšený z chytrých hodiniek, ktoré na svojom displeji zobrazujú dôležité notifikácie, možno s nimi prehrávať hudbu, ovládať niektoré funkcie smartphonu a dokonca telefonovať. Väčšina chytrých hodiniek navyše podporuje aj bezkontaktné platenie a ponúka rad ďalších užitočných funkcií – napríklad meranie srdečného tepu, monitorovanie aktivít alebo sledovanie kvality spánku.

Hor sa do prírody

Podnikáte s partnerom radi pešie túry do prírody a neodradí vás ani noc pod širákom? Vybavte ho praktickým outdoorovým náčiním, ktoré je ľahké a skladné, takže mu v batohu nezaberie veľa miesta. Ak patríte k milovníkom kávy, s cestovným kávovarom si vychutnáte dokonalé espresso aj ďaleko od civilizácie.

Kávovar je vďačnou vecou nielen pre cestovateľov, ale aj domácich kaviarenských povaľačov. Ak si kladiete otázku, ako vybrať kávovar, vedzte, že to nie je také zložité. Stačí si zodpovedať niekoľko otázok: Akú kávu radi pijete? Ste fajnšmeker, ktorý si rád vychutnáva celý proces prípravy alebo radšej siahate po rýchlej variante bez nutnosti sledovať teplotu vody alebo gramáž kávy? V ponuke potom nájdete kávovary na kapsle, automatické alebo aj pákové kávovary. Alebo dáte prednosť alternatívnym metódam prípravy kávy vo french presse, moka kanvičke alebo v dripperi?

S vetrom o závod Trávi váš partner väčšinu dňa v práci a horko-ťažko si nájde čas na šport? Kúpte mu elekrokolobežku – efektívny dopravný prostriedok, ktorý je ako stvorený pre jazdu po meste. Nielen že vášho muža dopraví kamkoľvek, ale navyše zlepšuje jeho fyzičku a prinúti ho k pohybu na čerstvom vzduchu. Báť sa o ňu nemusíte – kolobežka je skladacia, takže si ju so sebou zoberie do kancelárie, do obchodu a dokonca aj na dovolenku.

Vždy vychladené víno Potrpí si vás partner na kvalitné víno? Možno by mu prišla vhod domáca vinotéka, vďaka ktorej bude mať fľašu vína neustále po ruke a navyše krásne vychladenú a pripravenú k degustácii. Voľne stojace vinotéky sa odlišujú svojou veľkosťou a tým, koľko pojmú fliaš. Pri všetkých si ale môžete nastaviť optimálnu teplotu podľa druhu vína. Väčšina vinoték navyše ponúka rad nadštandardných funkcií, ako je napríklad LCD displej alebo LED osvetlenie.

heureka pr nepouzivat

Dochádzajú vám nápady na darčeky pre partnera? Inšpirujte sa na Heureka.sk a Heureka.cz, kde nájdete prehľadne zoradené tipy na darčeky podľa obľúbenosti a navyše si môžete aj prečítať recenzie od overených používateľov, ktorí mali čas si daný produkt vyskúšať pred vami.

chyba