Tipy na darčeky pre každú ženu, zn. na poslednú chvíľu

Pokiaľ ešte stále hľadáte výnimočný darček pre výnimočnú ženu, nechajte si poradiť. Prinášame niekoľko skvelých tipov na neopozerané darčeky, ktoré zoženiete aj o 5 minút 12.

18.12.2020 09:00

Znovupoužiteľný odličovač MakeUp Eraser

Jednotka medzi ekologickými odličovačmi bude vďaka možnosti opakovaného použitia vhodným darčekom pre každého, komu záleží na našej planéte. Príjemne hebká handrička odlíči aj dlhotrvácny a vodoodolný make-up len za pomoci teplej vody. Navyše, druhou stranou následne pleť jemne exfoliuje. MakeUp Eraser, ktorý vydrží až 5 rokov určite ocenia všetky make-up nadšenkyne, kamarátky, mamina či sestra.

Kúpite na www.makeuperaser.sk alebo v PopUp Store Aupark Bratislava

elisette, pr clanok, reklama, nepouzivat

Hubka – EX1 The Beauty Egg

Hubka na makeup je obľúbenou súčasťou nejednej kozmetickej taštičky. Poteší všetky vekové kategórie. Nadeliť ju pod stromček tak môžete naozaj každému, kto si potrpí na precízne nanesený make-up. Nielenže navlhčená hubka do pleti krásne zapracuje produkt, ale je aj príjemná na používanie a neobsahuje latex. Špecialný obal na hubku zamedzí usádzaniu prachu a baktérií na povrchu, čo je veľké plus pri dennom používaní.

Kúpite na www.stayunique.sk

elisette, pr clanok, reklama, nepouzivat

Vianočná sada Maria Nila

Vlasová starostlivosť od Maria Nila Eco Therapy Revive je úžasným tipom na darček pre všetky dámy, ktoré chcú oslniť svojimi vlasmi a majú rady prírodné zložky, ktorými sa táto rada vyznačuje. Obsahuje ich až 98%. Micelárny šampón a hydratačný kondicionér vlasom dodajú hebkosť, lesk a potrebnú hydratáciu, pričom sa budú dať ľahko rozčesať. Potešiť týmto setom môžete všetky kamarátky bez rozdielu typu vlasov.

Kúpite na www.notino.sk

elisette, pr clanok, reklama, nepouzivat

Výživový doplnok IMUNIQ

Na čom záleží viac ako na zdraví? V prípade, že by ste radi darovali svojim blízkym, kamarátkam či partnerke aspoň trošku zdravia, určite by ste mali siahnuť po výživovom doplnku Imuniq od Ave Natura. Bylinné zloženie pôsobí protizápalovo, dodáva energiu a vitalitu. V neposlednom rade čistí a podporuje činnosť pečene.

Kúpite na www.zemito.sk

elisette, pr clanok, reklama, nepouzivat

Darčekový poukaz do Hairless

Pokiaľ chcete darovať niečo, čo naozaj vydrží celý život, skvelou voľbou určite bude poukaz do salónu Hairless. Doprajte vašim blízkym odstránenie nežiadúcich chĺpkov pomocou bezbolestného lasera. V ponuke sú tri druhy balíčkov, ktoré možno darovať a každý tak určite nájde presne to, čo vyhovie jeho potrebám.

Kúpite v salóne Hairless na Tomášikovej 23/D v Bratislave.

Darčeková karta do Costa Coffee

Šálka s našľahaným mliekom a prenikavou vôňou mletej kávy by určite vyčarovala úsmev na tvári nejednému kávovému milovníkovi. Vďaka Costa Coffee môžete vložiť na darčekovú kartu peniaze a vaši blízki si tak budú môcť vychutnať lahodné nápoje s pomyslením na vás.

Kúpite v každej kaviarni Costa Coffee, prehľad kaviarní nájdete na www.costa-coffee.sk

chyba