Všetky chute kávy jedným tlačidlom a elegantne

Máte už doma pracovňu či školu? A chýba vám kaviareň? Tak si ten pocit doprajte a začnite takým kávovarom, ktorý očarí chuťové bunky, poteší estetické cítenie aj nadchne toho, kto ho bude čistiť.

01.12.2020 00:00
phillips, pr clanok, reklama, nepouzivat

Káva je dokonalá

Séria Philips 5400 s LatteGo ponúka 12 variantov kávy z čerstvých zŕn od espressa až po nadýchané kapučíno. Za roky značka Philips pochopila, že dokonalá káva vyzerá pre každého inak. Či už ranná, dopoludňajšia alebo digestívna káva, s priateľkami, pre celú rodinu, s kamarátom, podvečer, v lete, v zime, môžete robiť kávy do rôznych šálok a pri rôznych príležitostiach. Kávovar umožňuje vytvoriť si štyri používateľské profily, do ktorých si uložíte svoje preferencie, ako je sila, teplota, objem nápoja a množstvo mlieka. Funkcia pridania dávky navyše umožňuje posilniť nápoj a zvýrazňuje chuť, keď to najviac potrebujete.

phillips, pr clanok, reklama, nepouzivat

Pena a chuť sú perfektné

Odolné 100-percentné keramické mlynčeky starostlivo melú čerstvé kávové zrná, aby ste mali z kávy skutočne najlepší zážitok. Systém Aroma Extract vytvára rovnováhu medzi teplotou varenia a extrakciou arómy. A to najlepšie? Mliečny systém LatteGo! Zdobí kávu hodvábne hladkou penou. V napeňovacej komore sa mieša mlieko so vzduchom vysokou rýchlosťou, aby sa pri správnej teplote a bez striekania na šálku dostala krémová vrstva mliečnej peny.

phillips, pr clanok, reklama, nepouzivat

Používanie je jednoduché

Do kaviarne chodíme okrem iného preto, lebo nám tam kávičku servírujú bez námahy. A práve preto je séria Philips 5400 s LatteGo taká obľúbená aj v domácnostiach. Nielenže pripravuje lahodnú kávu, ale intuitívny digitálny displej robí tento kávovar jednoduchým a priateľským. Jedno tlačidlo a káva je v šálke! Mliečny systém LatteGo má iba dve časti, žiadne skryté hadičky, a môžete ich jednoducho opláchnuť pod vodou alebo vložiť do umývačky riadu. Filter AquaClean zabezpečuje, aby ste si mohli pripraviť až 5-tisíc šálok bez nutnosti odvápňovania a odnímateľná varná jednotka umožňuje dôkladné vyčistenie vnútorného mechanizmu*.

phillips, pr clanok, reklama, nepouzivat

Radosť pozerať sa

Séria Philips 5400 sa vyznačuje elegantným dizajnom LatteGo a robí z kávovaru štýlový doplnok do každého bytu tak, že môže byť ozdobou nielen kuchyne. Je taký robustný, aby starostlivo pomlel kávu, a zároveň taký vkusný, aby ladil s interiérom rôznych majiteľov a potvrdzoval ich dobrý vkus.

Bonus záverom

Veríme, že Philips 5400 s LatteGo si zamilujete. Ak sa však predsa len rozhodnete inak, Philips vám ponúka záruku vrátenia peňazí do 60 dní. Výrobok je možné vrátiť len nepoškodený, v pôvodnom obale, so všetkými doplnkami a s kópiou dokladu o nákupe cez webovú stránku výrobcu. Viac na www.philips.sk/lattego

* Na základe spotrebiteľských testov v Nemecku pre plnoautomatické kávovary (2018).

chyba