Hľadáte inšpiráciu na firemné vianočné balíčky?

Každý rok tá istá dilema. Čo venovať svojim zamestnancom alebo klientom? Dochádza vám inšpirácia? Prinášame zopár tipov!

16.10.2020 08:55
hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat
Foto: Hauerland

Pre spríjemnenie vianočných chvíľ

Zvoliť môžete predmety, ktoré využijú najmä pri zimných večeroch v teple domova. Najpríhodnejším darčekom preto sú vonné sviečky, teplé deky, hrnčeky na varené víno alebo čaj. Širokú ponuku čajov a sušienok v peknom vianočnom balení nájdete aj v našom e-shope. Ak chcete byť originálni, môžete zvoliť aj dekorácie na stromček. Určite si tak na vás spomenú pri zdobení, pohľade na stojaci stromček alebo večeri strávenom pozeraním vianočných filmov pod teplou dekou. O to predsa ide, nie? Vyvolať v zákazníkoch alebo zamestnancoch príjemný pocit spojený s vašou značkou.

Napríklad sadu vianočných čajov a túto deku v...
H1 Napríklad sadu vianočných čajov a túto deku v milom balení.

Táto sada je priam ideálna pre ľudí, ktorí vianočné chvíle trávia radi doma.

hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat3

Stávka na istotu

Niektorí neradi riskujú a stavia radšej na klasiku. Tým predsa nič nepokazíme, však? Darovaním tradičných darčekových setov nemôžete žiadneho klienta alebo zamestnanca uraziť. Je už len na vás či to budú balíčky pre gurmánov, tradičné medové sety alebo kvalitnú prírodnú kozmetiku. V našom e- shope nájdete rôzny sortiment od pivnej kozmetiky až po bio výrobky určené na problematickú pleť a vlasy.

odkaz
hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat4

Gurmánsky set “Malá pozornosť” obsahuje pralinky s bohatou krémovou náplňou v mliečnej čokoláde 125g, chutný ovocný čaj bez umelých farbív, malý pomarančový džemík, malý med.

odkaz
hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat

Kozmetický balíček vhodný pre pánov.

odkaz
hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat

Balíček s jemnými produktami, vhodný pre nežné pohlavie.

Nechýbajú u nás ani alkoholické nápoje. Či už ide o kvalitné víno, slovenskú včelovicu a medovinu.

hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat

Ponúkame aj odrodové destiláty vyrábané bez použitia akýchkoľvek pridávaných aromatických látok alebo farbív.

hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat

Domáce, ručne vyrábané výrobky

Ak chcete obdarovaným dať niečo špeciálne a ukázať im, že vám naozaj na nich záleží, darujte im výrobky, ktoré sú vyrábané ručne v chránenej dielni alebo u poctivých slovenských výrobcov. Pozrite si ponuku medov priamo od včelára, medovníkov, vianočného sladkého aj slaného pečiva, praliniek a čokolády.

hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat

Kalendáre a diáre

Praktickým darčekom najmä pre workoholikov sú aj diáre na rok 2021. V našom novom katalógu Kalendáre a diáre 2021 diáre do kancelárie, nástenné diáre aj diáre s rôznymi údajmi podľa želania (astronomické, kresťanské…). Plánovací kalendár sa hodí najmä pre tých, ktorí často zabúdajú alebo potrebujú mať naplánovaný každý krok. Môžete ho objednať v dvoch farebných prevedeniach a navrhnúť si vlastný vrchný reklamný list v kalendári.

hauerland, pr clanok, reklama, nepouzivat

Darčeky na mieru

Ak patríte k tým kreatívnejším a chcete pripraviť vianočné darčeky na mieru, využite náhradné plnenie cez chránenú dielňu. Radi vám zabalíme rôzne vianočné balíčky podľa želaní. Kontaktujete naše obchodné oddelenie obch.ponuky@hauerland.sk alebo na tel. čísle 0903 460 504.

chyba