Geniálny výrobok – nerezová kapsula na kávu!

Ak milujete kávu z kapsulových kávovarov, určite vám už napadlo, že pritom vzniká veľké množstvo odpadu. Trojica kamarátov z Talianska prišla s výborným nápadom, ako si môžete kapsulovú kávu vychutnávať bez výčitiek. Nerezová kapsula je ideálne riešenie nielen pre vás, ale aj pre našu planétu.

17.09.2020 00:00
elisette group, PR článok, nepoužívať Foto:

Ako to funguje?

WAYCAP sú kapsule vyrobené z nerezovej ocele, odolnej proti teplu a vlhku. Veľkou výhodou je, že si ju môžete naplniť ľubovoľnou kávou. Po použití stačí kapsulu vyčistiť vodou a použiť ju znova a znova. Môžete si vybrať z dvoch typov, ktoré presne pasujú do dvoch najrozšírenejších kapsulových kávovarov – Nesspresso a Dolce Gusto. Balenie waycap obsahuje tiež niekoľko filtrov, ktoré vám zaručia vami požadovanú filtráciu kávy.

Foto: PR servis
elisette group, PR článok, nepoužívať

Úspešný projekt

Pre rozbeh firmy traja sympatickí Taliani (Matteo Pibiri, Matteo Rossi, David de Ruvo) potrebovali podporu ľudí, ktorých tiež trápi osud našej planéty a vedia, že rovnováhu môžeme znova narovnať iba postupnými krokmi a nápravou každodenných maličkostí. Svoj projekt uverejnili na crowdfundingovom portáli Kickstarter a pomocou rovnako zmýšľajúcich kávových nadšencov sa im podarilo vyzbierať dostatočný obnos na štart ich ekologického start-upu. Dnes sú úspešnou firmou, ktorá expanduje do celého sveta. U nás ich môžete kúpiť napríklad v internetovom obchode zemito.sk.

Foto: PR servis
elisette group, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
elisette group, PR článok, nepoužívať
chyba