Deti budú počas leta v Šamoríne motivovať aj Kuzminová, Barteková či Longová

25.06.2020 00:00
1, SOM, PR článok, nepoužívať Foto:

Každé dieťa chce počas letného voľna zažiť množstvo zábavy, stretnúť zaujímavých ľudí i nových kamarátov a dobre sa vyšantiť. Ak má dieťa navyše športového ducha, Denný tábor Slovenského olympijského tímu je preň ako stvorený. Navyše, svojou prítomnosťou tábor podporia aj úspešné športovkyne. Počas júla a augusta sa uskutoční v multifunkčnom športovom komplexe x-bionic® sphere v Šamoríne.

Deti majú možnosť v Dennom tábore Slovenského olympijského tímu, ktorý organizuje cestovná kancelária Satur v spolupráci so Slovenským olympijským a športovým výborom, ktorého hlavným partnerom je národná lotériová spoločnosť TIPOS, zažiť dni plné športových a zábavných aktivít. Všetko sa bude niesť v duchu hlavného motta: „Nájdi si svoj šport na olympijskom tábore a uži si more zábavy.“ Aj preto si deti budú môcť vyskúšať rôzne olympijské športy a prípadne objaviť svoj skrytý talent.

Foto: PR servis
2, Som, PR článok, nepoužívať

Jednotlivé bloky programu vedú skúsení profesionálni športoví tréneri a obľúbení animátori. Na športoviská Olympijského tréningového centra zavítajú aj veľké športové hviezdy, ktoré sa budú počas vybraných dní venovať účastníkom. Do x-bionic®sphere sa chystajú aj biatlonistka Anastasia Kuzminová, strelkyňa Danka Barteková či lukostrelkyňa Alexandra Longová.

Deti vo veku od 6 do 15 rokov zažijú v Šamoríne aj množstvo zábavy v bazénoch, na toboganoch i najväčšom multifunkčnom náučnom ihrisku AdventureLand. V programe je aj jedna plavba loďou po Dunaji na trase z Bratislavy do Šamorína a späť.

Foto: PR servis
3, Som, PR článok, nepoužívať

Jednotlivé turnusy Denného tábora Slovenského olympijského tímu sa uskutočnia počas júla a augusta od pondelka do piatka. Každý deň sa deti dovezú do Šamorína i späť moderným autobusom prakticky z centra Bratislavy, z parkoviska pred Istropolisom na Trnavskom mýte.

Okrem bohatého programu je pre deti pripravený počas dňa aj obed formou bufetových stolov, nechýbajú olovrant a desiata a zabezpečený je aj pravidelný pitný režim.

Foto: PR servis
4, Som, PR článok, nepoužívať

Viac informácií o Dennom tábore Slovenského olympijského tímu nájdete na weboch Slovenského olympijského a športového výboru https://www.olympic.sk/tabora cestovnej kancelárie Satur www.satur.sk.

PROGRAM DENNÉHO TÁBORA

08.00 Stretnutie v Bratislave na parkovisku pred Istropolisom
08.15 Odchod autobusu
09.00 Príchod do rezortu x-bionic® sphere ****
09.15 Rozcvička a snack s animátormi
09.30 Športové aktivity s profesionálnymi športovcami
11.30 Obed s animátormi
12.30 Zábavné a športové aktivity s animátormi
14.30 Snack s animátormi
15.00 Akvapar­k/AdventureLan­d/Penová párty
17.00 Odchod z rezortu
17.45 Príchod do Bratislavy na parkovisko pred Istropolisom

chyba