Ako navrhnúť vlastné tričko?

Tričko patrí k obľúbeným kusom oblečenia a nájdeme ho v nejednom šatníku. Či už preferujete ležérnejší štýl, alebo skôr elegantnejší, aj vďaka vhodne zvolenému tričku sa vám podarí dosiahnuť požadovaný vzhľad. Radi by ste svoj šatník oživili novým tričkom, no akosi neviete v obchodoch nájsť žiadne, ktoré by vás zaujalo? Vyrobte si tričko s vlastnou potlačou, budete originálny a štýlový.

28.05.2020 00:00
whitepress, PR článok, nepoužívať Foto:

Tričko s vlastnou potlačou

Prvým krokom pri návrhu trička s vlastnou potlačou je zamyslenie sa nad tým, čo bude váš návrh predstavovať. Chcete vyjadriť svoj postoj k nejakej dôležitej spoločenskej téme, pochváliť sa vašou obľúbenou skupinou či obľúbeným športovým tímom? Pri návrhu dizajnu trička sa medze nekladú. Čím nápaditejší návrh, tým viac zaujmete a budete sa cítiť jedinečnejšie.

Urobte si viacero návrhov

Ideálne je načrtnúť si svoje nápady skôr, ako ich vložíte priamo na tričko. Vyskúšajte niekoľko rôznych vzorov a farebných kombinácií. Pamätajte na farebný kontrast a rozmer. Skontrolujte, či je obrázok vyvážený a súdržný. Nebojte sa do návrhu pridať aj text. Vyhľadajte písmo, ktoré dopĺňa celkový vzhľad trička. Písmo by malo ladiť s obrázkami vo vašom návrhu, aby sa vytvoril oku lahodiaci dizajn.

Foto: PR servis
whitepress, PR článok, nepoužívať

Vyberte si farebnú kombináciu

Pri navrhovaní tričiek je dôležité myslieť na farebný kontrast. To znamená, zamyslieť sa nad tým, ako budú určité farby v návrhu vyzerať na svetlom či tmavom tričku. Nezabúdajte na to, že niektoré svetlé farby vyzerajú žiarivejšie na obrazovke počítača, než v skutočnosti pri tlači. Na tričko si môžete umiestniť vlastnú potlač, ak vás však nič kreatívne nenapadá, tak sa môžete inšpirovať na trickovy.sk, kde nájdete skvelé nápady a motívy. A už keď tam budete, môžete si pozrieť aj ich ponuku štýlových a originálnych tričiek a mikín.

Veríme, že sme vám dali zopár užitočných tipov, ako navrhnúť vlastné tričko. Neváhajte a vyrobte si tričko, vďaka ktorému sa budete cítiť nielen pohodlne, ale predovšetkým originálne a jedinečne. A určite ním zaujmete okolie už na prvý pohľad.

chyba