Zdravý spánok aj vďaka kvalitným materiálom

V súčasnom, rýchlo meniacom sa svete je dôležité byť flexibilným a prispôsobiť sa podmienkam trhu. Spoločnosť, ktorá operatívne reaguje na potreby svojich súčasných i potenciálnych zákazníkov je ÁČKO a.s. Ružomberok. Prioritou našej firmy s bezmála 30 ročnou tradíciou je predovšetkým kvalita. Pri ponuke originálnych produktov pre domácnosť s atraktívnym dizajnom myslíme aj na zdravie a pohodlie spotrebiteľov. Bohatý výrobný program zameraný na vankúše, obliečky, prestieradlá, paplóny či matrace s precíznym spracovaním a kvalitnými materiálmi sú zárukou zdravého spánku.

27.04.2020 00:00
acko BB-Antimikrobial, pr clanok, reklama, nepouzivat

Nejeden zákazník už ocenil produkty z rady ANTIMIKROBIAL.

Disponujú trvalou antimikrobiálnou, protiroztočovou a antialergickou ochranou vďaka použitej bioaktívnej výplni Wellmann HealthGuard®. Tým je zaručená výrazná redukcia populácií zdraviu škodlivých alergénov i nepríjemných pachov. V súčasnosti máme v ponuke antibakteriálny set paplóna a vankúša Antimikrobial.

antimicrobial - kopia

V týchto dňoch sa ÁČKO a.s. Ružomberok pripája k ochrane zdravia zákazníkov výrobou rôznych typov rúšok, ktoré slúžia na ochranu dýchacích ciest pred škodlivinami z okolia či nebezpečnými baktériami. Všetky rúška sú vyrobené z certifikovaných materiálov. V ponuke je aj** Antimikrobial Green Silver –3 vrstvové rúško s membránou. Slúži na dlhodobé a opakované používanie.**

Vyrobené je z antibakteriálnej tkaniny so striebornou mriežkou. Je testované certifikačným orgánom VÚTCH – CHEMITEX na preukázanie antibakteriálnej účinnosti a zdravotnej nezávadnosti podľa normy STN 80 0055: 2004.

Rúško je prispôsobené na mnohonásobné pranie pri teplote 60°C so zachovaním svojich vlastností.

rusko, pr clanok, reklama, nepouzivat

Popri inováciám ostávame verní tradíciam a snažíme sa zachovať textilnú výrobu na Slovensku. Z jarnej kolekcie Adela Filipp design sme sa zamerali na ľanové obrusy a makosaténové obliečky.

Sme radi, že nás v tom podporujete.

Áčko a.s. Ružomberok

adela-filipp redbg tagline rgb - kopia
chyba