Profesia days: Festival príležitostí už po 11-krát v Bratislave

Profesia days Bratislava je už 11 rokov najobľúbenejším festivalom pracovných a vzdelávacích príležitostí pre každého. Fakt, že to nie je len obyčajný veľtrh práce, dokazuje aj pestrý sprievodný program počas celých dvoch dní. Medzi spíkrami nájdu návštevníci mená ako Boris Valábik, Kristína Tormová, Juraj Benetin alebo Ivica Jusková. Chýbať nebude ani testovanie z jazykov či počítačových zručností.

24.02.2020 00:00
Profesiadays, PR článok, nepoužívať Foto:

Administratíva, financie, marketing, výroba a priemysel – pracovné príležitosti v týchto a ďalších oblastiach budú na Profesia days Bratislava už 4. – 5. marca ponúkať vystavovatelia ako Lidl, Amazon, IKEA, Kaufland a desiatky ďalších. Okrem možnosti nájsť si novú, lepšiu prácu, budú firmy ponúkať aj rôzne trainee programy pre študentov a čerstvých absolventov. Na návštevníkov čaká aj sprievodný program vo forme prednášok, odborných workshopov, modelových pohovorov, ale aj kariérne poradenstvo, IT a jazykové testovanie s možnosťou získať certifikát zadarmo.

Známe osobnosti zo sveta športu, biznisu, šoubiznisu, umenia, ale aj odborné prednášky zamerané na soft skills, work-life balance, zdravý životný štýl, kariérne poradenstvo, pracovno-právne poradenstvo a mnohé iné sprievodné aktivity sú posledné roky už neodmysliteľnou súčasťou najväčšieho podujatia svojho druhu v Bratislave. Na návštevníkov čaká program na hlavnom pódiu, odborné prednášky a workshopy v master class a ďalších.

Novinkou tohto ročníka bude rozšírenie tematických zón. V priestoroch Incheby počas Profesia days návštevníci nájdu Zónu mladých talentov, Zónu technológií a IT, Zónu spoločenskej zodpovednosti a Zónu financií a účtovníctva. Na oddych poslúži Fun zóna s atraktívnymi technologickými vychytávkami.

Generálnym partnerom 11. ročníka Profesia days Bratislava 2020 je Lidl Slovenská republika, v.o.s., hlavými partnermi sú Kaufland Slovenská republika v.o.s. a AT&T Global Network Services Slovakia.

Festival príležitostí Profesia days Bratislava 2020 sa koná 4. – 5. marca od 9:00 v INCHEBA EXPO BRATISLAVA, Viedenská cesta 3. Organizátorom je spoločnosť Profesia, prevádzkovateľ najväčšieho slovenského jobportálu Profesia.sk. Vstup je zadarmo a vstupenka platí počas oboch dní konania festivalu príležitostí. Stačí sa len zaregistrovať na www.profesiadays.sk.

chyba