Vyrobte si nevšedné vianočné ozdoby

Vianočný stromček môže byť s vlastnoručne vyrobenými ozdobami každý rok iný. Ak viete ako na to, postačí vám dávka fantázie, tvorivosť, šikovné ruky a pár pomôcok a drobností z galantérie.

20.12.2019 00:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Vianoce sú tu čo nevidieť a okrem zháňania darčekov sa snažíme svoje domovy zaplniť množstvom vianočných dekorácií. Okrem množstva svetielok, ktoré rozsvietia nie len stromček, ale aj okná, balkóny, alebo stromy pred domom vianočnú atmosféru dotvára aj výzdoba v interiéri a hlavne stromčeku.

Kupovať či vyrábať?

Dávate prednosť vianočným ozdobám z obchodu? Je pomerne jednoduché zájsť do obchodu, vybrať si čo sa vám hodí a kúpiť si to. Popri upratovaní, pečení, varení a chodení do práce je to asi najjednoduchší a neraz aj jediný spôsob ako navodiť doma vianočnú atmosféru. Jediným mínusom tohto spôsobu je, že okrem vás rovnakú dekoráciu môžu mať desiatky domácností.

Ak hľadáte jedinečnosť a originalitu nájdite si trochu času a vytvorte si vianočné ozdoby na stromček sami. Do tejto činnosti môžete zapojiť aj deti. Všetko čo k tomu potrebujete je len dávka fantázie a pár pomôcok, ktoré môžete zohnať v každej galantérii. Môžete tiež využiť donášku až domov a všetky komponenty nakúpiť na internete, napr. galanteria eshop.

Vianočné gule – 5 krát inak

Hitom minulých rokov boli vianočné gule z polystyrénu oblepené stuhami. Miesto stúh môžete použiť krajku. Ak najskôr obalíte guľu do jednofarebnej látky, ktorá bude cez krajku presvitať získa táto ozdoba na elegancii.

Ak túžite po lesku na vianočnom stromčeku môžete do polystyrénovej gule napichať farebné pripínačky. Pokiaľ máte trochu času môžete si ich nafarbiť podľa vlastnej chuti. Či už budú mať lesklú červenú, ružovú, modrú, alebo zlatú farbu záleží len na vás.

Okrem pripínačok môžete použiť rôzne farby a veľkosti gombíkov. Stačí ich len prilepiť na guľu a následne zavesiť na stromček.

V jednoduchosti je krása. Rýchly a ľahký spôsob ako si vyrobiť netradičné gule je naozaj jednoduchý. Stačí ak zabalíte guľu do látky a previažete farebnou stuhou. Veľký výber farebných aj jednofarebných látok nájdete na Bubulákovo.sk, kde si okrem spomínaných látok môžete objednať aj komponenty, ktoré na vytváranie vianočných dekorácií budete potrebovať. Miesto vianočných gúľ môžete použiť aj staré žiarovky. Ak ich pár máte stačí ak si zaobstaráte farbu na sklo a môžete sa pustiť do výroby. Vytvorte si vlastné originálne ozdoby, ktoré okrem vás nebude mať nik iný.

chyba