8 dôvodov, ktoré vás donútia zbaviť sa jedného z najhorších zlozvykov

Tabakový dym je zmesou plynov, pár a najmenších častíc pevnej látky. V tabakovom dyme sa nachádza 4000 chemických zlúčenín, ktoré spôsobujú zhubné nádory. Ani z ďaleka to však nie sú jediné dôvody, pre ktoré by ste mali zvážiť, či sa vám oplatí v tomto trende a pestovaní návyku pokračovať.

20.12.2019 00:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Snažíte sa vo svojom živote uspieť? Je pre tento cieľ dôležitý vonkajší vzhľad a pravidelné bielenie zubov? Milujete život a uvedomujete si jeho krehkosť a dĺžku? V tom prípade by ste mali s týmto zlozvykom určite skoncovať.

Pokúste sa prestať fajčiť a budete:

  1. Žiť zdravý život.
  2. Žiť dlhšie.
  3. Zbavíte sa závislosti.
  4. Neprichádzate o financie.
  5. Lepšie sa cítite.
  6. Lepšie vyzeráte.
  7. Budete mať zdravých potomkov.
  8. Zlepšíte svoj sex.

Ak prestanete fajčiť, účinky kvalitných bieliacich pásikov budú oveľa intenzívnejšie. Okrem toho, už po 8 hodinách bez cigarety je vaša krv očistená od toxického oxidu uhoľnatého. Po troch dňoch bez cigaretového dymu sa výrazne zlepší vaše dýchanie a po troch mesiacoch sa zlepší celý krvný obeh a kapacita pľúc o 30 %.

Život bez fajčenia bude oslobodzujúci

Okrem znižovania rizika vzniku rakoviny hrtanu, pľúc a ústnej dutiny, má ukončenie fajčenia aj veľa ďalších výhod:

  • Zvyšuje sa vaša fyzická aktivita.
  • Zvyšuje alebo obnovuje potencia.
  • Zlepšuje pleť.
  • Máte lepší spánok.
  • Viac času na skutočne dôležité veci.

Negatívnym dôsledkom fajčenia môže byť aj nárast telesnej hmotnosti. Predídete infarktu myokardu a úmrtiu na ischemickú chorobu srdca. Precízna laserová epilácia vás zbaví nechceného ochlpenia na jednotlivých častiach tela, no život bez fajčenia vás uchráni pred množstvom negatívnych dopadov, ktoré ohrozujú váš život rapídnym spôsobom. Tak sa ho zbavte čo najskôr.

chyba