Végh vs. Vémola! Kto ovládne Zápas storočia?

Fanúšikovia bojových športov sa dočkali. Zápas storočia je tu! Už v túto sobotu 9. novembra si to v pražskej O2 aréne medzi sebou rozdajú Attila Végh a Karlos Vémola.

09.11.2019 06:00
tipsport, pr clanok, reklama, nepouzivat Foto:

Kto sa stane víťazom prestížneho slovensko-českého súboja? Tipnite si a sledujte hlavnú kartu Oktagonu 15 na TV Tipsport!

Ako to vidia tipéri?

Zápas storočia láka aj tipérov. Podľa bookmakerov je favoritom tohto duelu Karlos Vémola, na ktorého triumf si môžete tipnúť pri kurze 1,30:1. Alebo budete skôr veriť Attilovi Véghovi zo Slovenska s kurzom 3,75:1?

Tipérovi TomazzzCZE z najväčšej tipérskej komunity chýba do výhry viac ako 14 200 EUR práve víťazstvo Attilu Végha. Poteší ho slovenský bojovník? Jeho zaujímavý tiket si môžete pozrieť TU!

odkaz Foto: PR servis
Tipsport, PR článok, nepoužívať

A ako to celé vidí komunita? Až 67 % percent jej členov verí vo víťazstvo Vémolu, naopak zvyšných 33 % tipérov to vidí na triumf Végha. Čo tipujete vy?

Chcete sledovať Zápas storočia Végh vs. Vémola naživo? Stačí sa len zaregistrovať TU a môžete sledovať súboje hlavnej karty Oktagonu 15 na TV Tipsport! Navyše k tomu od nás dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky.

chyba