Labková patrola mieri do kín!

Detský animovaný seriál Labková patrola (Paw Patrol) si zamilovali už státisíce detí na celom svete. Teraz sa môžu tešiť, že ich obľúbení hrdinovia sa dostávajú aj na veľké filmové plátno a ich najnovšie dobrodružstvá môžu zažiť spolu s rodičmi v kine.

29.07.2019 00:00
Foto: PR servis
Labková Patrola, Bontonfilm, PR článok, nepoužívať

Detský animovaný seriál Labková patrola (Paw Patrol) si zamilovali už státisíce detí na celom svete. Teraz sa môžu tešiť, že ich obľúbení hrdinovia sa dostávajú aj na veľké filmové plátno a ich najnovšie dobrodružstvá môžu zažiť spolu s rodičmi v kine.

Chlapec Ryder spolu so svorkou statočných šteniatok dennodenne zachraňuje ľudí a zvieratká v zátoke Adventure Bay. Každé šteniatko zo záchranárskeho tímu má iné schopnosti, ktoré využíva v akciách: filmovú Labkovú patrolu tvorí požiarnik Marshall, technik Rubble, policajt Chase, mechanik Rocky, vodný záchranár Zuma a letecká záchranárka Skye.

Vo filmovom spracovaní seriálu Ryder a jeho pomocníci v niekoľkých epizódach riešia nové prípady, pri ktorých bude mať svoje miesto a dôležitú úlohu každý z členov skupiny.

Labková patrola má vždy správny smer a vždy nájde riešenie. Nech sa stane čokoľvek, Ryder a labkový tím nakoniec vždy zachránia situáciu. Už žiadny plač a žiadna zlosť, Patrola má na všetko liek!

Foto: PR servis
Labková patrola, Bontonfilm, PR článok, nepoužívať

Labková patrola je jedným z najväčších detských hitov súčasnosti. A to nielen v televízii a na internete. Predajcovia hračiek, tričiek alebo školských pomôcok hlásia, že najväčší úspech majú práve veci s motívmi a postavičkami tohto obľúbeného seriálu. A ak niečo milujú deti, majú to radi aj rodičia. Labkovú patrolu preto milujú všetci!

Pripojte sa k roztomilým psíkom z Labkovej patroly a zažite s nimi dobrodružstvá, huncútstva aj tímovú spoluprácu!

chyba