Leto a luxus. Toto sú top prémiové značky okuliarov, o ktorých by ste mali vedieť

S príchodom teplých slnečných dní začíname naše telo viac odhaľovať, začíname nosiť kraťasy, krátke trička, sandále. Jednu časť nášho tela by sme však mali nechať určite zahalenú. Naše oči. Ak hľadáte kvalitné slnečné okuliare, ktoré budú zároveň luxusným módnym doplnkom, prinášame vám top 5 prémiových značiek slnečných okuliarov.

27.05.2019 08:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

1. Maybach

Mysleli ste si, že táto spoločnosť sa zaoberá len výrobou prémiových automobilov? Maybach ponúka aj iné prémiové produkty a medzi nimi nájdete aj luxusné slnečné okuliare. Za prémiové modely od Maybach môžete zaplatiť aj 50 000 eur, pretože sa vyrábajú z rôznych drahých materiálov ako napríklad byvolí roh, jemné drevo, koža, titán, 18-karátové zlato a diamanty. Niektoré edície okuliarov sa dokonca predávajú svetovo iba v obmedzených množstvách.

Samozrejme, v produktovej línii Maybach nájdete aj okuliare za 800 eur. Na Slovensku však ponúka túto prémiovú značku len DUOS.sk.

Foto: PR servis
Seocentrum, PR článok, nepoužívať

MAYBACH THE BOSS I Z22

2. Fendi

Módna značka vznikla už pred viac ako 90 rokmi v štýlovom Taliansku. Fendi sa venuje dizajnu a výrobe rôznych módnych doplnkov, oblečenia, ale aj štýlových okuliarov. Slnečné okuliare Fendi majú veľmi unikátne tvary a rámy sú často veľmi pekne zdobené drahými materiálmi, napríklad perlami.

Okuliare Fendi si na Slovensku môžete zadovážiť v rôznych optikách za približne 200 – 600 eur.

Foto: PR servis
Seocentrum, PR článok, nepoužívať

Fendi CAN EYE FF0259/S L7Q/08

3. DITA

Značka DITA je síce relatívne mladá, no jej úspechy hovoria za všetko. Za niekoľko desaťročí si ju obľúbili módni blogeri ale i množstvo celebrít, ako napríklad Usher, Brad Pitt, Halle Berry alebo Justin Bieber.

Jej zakladatelia mali od začiatku v hlave jasnú víziu – vyrábať kvalitné okuliare, ktoré budú inovatívnym a originálnym kúskom. A to sa im naozaj podarilo. Možno aj vďaka tomu považujú iné dizajnérske domy túto značku za štandard, podľa ktorého hodnotia kvalitu iných luxusných značiek okuliarov.

Okuliare značky DITA si na Slovensku môžete zadovážiť za 350 – 1000 eur.

Foto: PR servis
Seocentrum, PR článok, nepoužívať

DITA NIGHTBIRD ONE 02

4. Thom Browne

Značka Thom Browne je mladá americká fashion značka, ktorá vznikla v roku 2001 v New Yorku. Thom Browne, ako šikovný dizajnér, chcel čo najviac šokovať a vyrábať módne kúsky, ktoré by sa odlišovali od iných hlavne v dizajne, strihu a inovatívnom riešení. Postupne sa od fashion dostal aj k okuliarom a tieto princípy pretavuje aj do nich.

Štýlovky od Thom Browne majú úplne iné tvary, na aké sme zvyknutí, pretože sa dizajnéri inšpirovali hlavne minulosťou, ale i budúcnosťou. Tieto originálne okuliare na Slovensku získate za 500 – 1000 eur.

Foto: PR servis
Seocentrum, PR článok, nepoužívať

TB 807 BLK/GLD OPTICAL

5. Cazal

CAZAL Design nenasleduje dav, ale snaží sa nájsť inovatívne spôsoby. Spoločnosť založil Rakúšan Carl Zalloni v roku 1979. Jeho prvé kúsky boli ponúkané hlavne v Nemecku, no skutočný úspech priniesla značke v 80. rokoch americká hip-hopová skupina Run-D.M.C. Jej členovia často nosili cazalky a to ich celosvetovo preslávilo.

Carl bol v tom čase veľmi inovatívny, pretože nechcel svojim zákazníkom ponúknuť len obyčajnú ochranu očí. Chcel predávať naozaj originálne okuliare, ktoré nezostanú bez povšimnutia. Okuliare sú vyrobené z kvalitných materiálov a viete si ich zadovážiť za cenu od 300 – 1000 eur.

Foto: PR servis
Seocentrum, PR článok, nepoužívať

CAZAL 8037 001

chyba