Na konferenciu SPORT (R)EVOLUTION potvrdili svoju účasť ďalšie známe osobnosti

Na septembrovú najväčšiu športovú konferenciu na Slovensku už potvrdili svoju účasť ďalšie známe osobnosti. Okrem Nasti Kuzminovej, Petry Vlhovej či Dominiky Cibulkovej nebude chýbať ani Tomi „Kid“ Kovács, basketbalista Rado Rančík či Martina Kohlová so Zuzanou Rehák Štefečekovou. Konferencia SPORT (R)EVOLUTION ktorej organizátorom je Slovenský olympijský a športový výbor však bude aj o ľuďoch z biznisu, ktorí investujú svoj čas a peniaze do podpory športu. Chýbať nebude Jozef Antošík z MŠK Žilina, Oszkár Világi z DAC Dunajská Streda či generálny riaditeľ Slovenskej sporiteľne Peter Krutil. Bratislava tak bude už v septembri dejiskom výnimočného podujatia, ktoré spojí športovcov, olympionikov, športových odborníkov, biznismanov či novinárov. Slovenský olympijský a športový výbor totiž organizuje na Slovensku po vzore medzinárodných športových podujatí unikátnu konferenciu SPORT (R)EVOLUTION 2019. Počas jedného dňa sa na dvoch pódiách vystrieda viac ako 40 spíkrov, ktorí sa predstavia v 14 diskusných paneloch či prezentáciách. Industriálne priestory Refinery Gallery ožijú športom už 18. septembra 2019.

23.05.2019 00:00
Foto: PR servis
SOM, PR článok, nepoužívať

Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV) ohlásil ambíciu byť strešnou organizáciou slovenské športu. Tá sa naplnila koncom minulého roka, kedy Valné zhromaždenie SOV odhlasovalo nielen zmenu názvu na SOŠV, ale drvivou väčšinou uznalo SOŠV za svoju strešnú organizáciu, ktorá ich bude zastupovať a presadzovať ich záujmy. Unikátna športová konferencia SPORT (R)EVOLUTION je dôležitou súčasťou stratégie tejto strešnej organizácie, ktorej úlohou je okrem iného otvárať aktuálne témy z oblasti športu a športovej problematiky. „Pri tvorbe programu sme sa snažili zaujať čo najširšie spektrum ľudí, ktorí sa zaujímajú o šport. Inšpiráciu sme čerpali z našich skúseností a z návštev podobných podujatí v zahraničí," priblížil prezident SOŠV Anton Siekel, pre ktorého je ambíciou zaradiť konferenciu do kalendára tradičných športových podujatí.

Členku Medzinárodného olympijského výboru Danku Bartekovú teší, že konferencia sa bude týkať hneď niekoľkých tém. „Pre mňa ako športovkyňu je veľmi dôležité, že zaznejú témy ako skĺbiť materské povinnosti so športom, alebo ako sa pripraviť na život po skončení športovej kariéry. Verím, že konferencia bude mať pozitívny prínos pre slovenský šport," prezradila.

Slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová, reprezentantka SR v športovej streľbe Zuzana Rehák Štefečeková a reprezentantka v rýchlostnej kanoistike Martina Gogolová-Kohlová majú spoločné to, že sú všetky elitné športovkyne, no zároveň majú rodinu a deti. Hovoriť budú o obetách, ktoré prinášajú ženy – športovkyne na ceste za vrcholovým športom a športovými úspechmi. V rámci talkshow so známym moderátorom Petrom Šarkanom Novákom sa o svoje zážitky, skúsenosti, radosti, ale aj športové neúspechy podelia majsterky sveta Dominika Cibulková a Petra Vlhová.

Foto: PR servis
SOM, PR článok, nepoužívať

Diskusného panelu „Dá sa na športe neprerobiť?“ sa zúčastnia majiteľ DAC Dunajská Streda Oszkár Világi, generálny manažér Young Angels Košice Daniel Jendrichovský či predseda dozornej rady X-BIONIC® SPHERE Juraj Bača. Konferencia vytvorí priestor aj na hľadanie otázok, týkajúcich sa športovej legislatívy, ale aj otázok súvisiacich s podporu športu na lokálnej úrovni a v rámci samospráv.

Okrem vážnych legislatívnych a finančných tém, či tém súvisiacich s rozvojom športovej infraštruktúry, upriami konferencia svoj pohľad aj na otázku komunikácie športovcov na sociálnych sieťach, trendov v športovej výžive a života športovca po ukončení jeho športovej kariéry.

Nenechajte si ujsť SPORT (R)EVOLUTION 2019.
Lístky sú dostupné na www.predpredaj.sk

chyba