Slovensko dosiahne na MS 2019 najlepšie 9. miesto

Práve proti usporiadateľovi vlaňajšieho šampionátu v Herningu a Kodani – Dánsku, si Slováci zahrajú posledný zápas na 83. šampionáte IIHF v ľadovom hokeji. Definitívne o tom rozhodli Nemci v súboji s USA. Pre uchovanie teoretickej šance potrebovalo Slovensko výhru Nemecka aspoň po predĺžení. Nestalo sa. 19. mája 2019 tak šanca na postup zo skupiny A nadobro zmizla.

21.05.2019 08:40

Posledné zápasy MS v skupine

Všetkými zápasmi počas MS v hokeji 2019 vás svojimi tipmi sprevádzajú hráči HK Dukla Trenčín Milan Bartovič a Tomáš Starosta. Rozlúčkový zápas nás čaká proti Dánsku v utorok 21. mája 2019 od 16:15. Aj v DoubleStar Bet sme považovaní za vysokého favorita. Po výborných výkonoch a dvoch veľkých výsledkových sklamaniach zo záverov zápasov bude mať najlepšie 9. miesto pre Slovensko trpkú príchuť. Skvelí fanúšikovia istotne chlapcov povzbudia k heroickým výkonom ako doteraz. Zápas bude mať rozlúčkový charakter, aký si pamätáme aj z MS 2011 práve na Slovensku, keď sa s reprezentáciou lúčil #38 Pavol Demitra.

Štvrťfinalisti MS v hokeji sú známi

Relatívne skoro je známa prvá osmička tímov, ktoré si zahrajú v bojoch o medaile. Podľa papierových predpokladov v nich uvidíme USA, Kanadu, Fínsko, Rusko, Švédsko, Lotyšsko, Českú republiku, Švajčiarsko a na úkor Slovenska aj Nemecko. Dlho sa bude spomínať práve na zbabraný záver zápasu, ktorý ako sa aj očakávalo znamenal rezultát postupu. Výber je teda známy, koho tipujete vy ako najväčších adeptov na medaily? Podľa počtu hráčov v NHL by do TOP 4 mali dostať hráči Kanady, USA, Švédska a Ruska.

Hráči NHL na MS 2019

Kanaďania si prišli po medailu s kompletným kádrom hráčov z NHL. Americkú identicky tvoria všetci hráči z NHL až na dve výnimky. Jack Hughes, veľmi pravdepodobná jednotka blížiaceho sa draftu NHL a historicky najmladší hráč na MS v zostave USA spolu s hráčom Harvard University Adamom Foxom sú jedinými výnimkami.

Z Európanov posilnili hráči spoza veľkej mláky najviac Švédsko. Až 21 hráčov troch koruniek je na súpiske trénera Rikarda Groenborga. Nasleduje Rusko s počtom hráčov 14 na čele s legendami Ovečkinom, Kovaľčukom, či Malkinom. Až 12 hráčov posilnilo tím Miloša Říhu, preto takmer domáci český tím bude atakovať medailové pozície. Stabilný člen TOP 8 Švajčiarsko chce zopakovať chuť cenného kovu s piatimi hráčmi zo zámoria. A kde sú Fíni? Tí vyskladali tím, spoliehajúci sa na hráčov z domácej SM-Liigy a z nadnárodnej KHL. Iba obranca Jokiharju z Chicaga Blackhawks a útočník Lammikko z Floridy Panthers pomáhajú tímu ako hráči spoza mora.

MS 2019 v DoubleStar Bet bez manipulačného poplatku

Ak máte svojho favorita, využite skvelú možnosť v DoubleStar Bet a vyhrajte hneď dvakrát. Od 20. mája 2019 sú všetky kurzy novej stávkovej kancelárie na slovenskom trhu bez manipuláku. Kurz, ktorý máte v ponuke je reálny a neskreslený. Aj to je dôvod využiť férový vstupný bonus pre každého registrovaného hráča. Po úspešnej registrácii, použití férového bonusu v podobe stávky bez rizika získate ešte jeden darček.

Súťaž počas MS v hokeji

Každým tiketom denne za minimálne 10 EUR ste zapojení do súťaže o zájazd do New Yorku na 3 zápasy NHL v jej novom ročníku 2019/2020. Pozrite si svoje idoly naživo s DoubleStar Bet a vycestujte za veľkú mláku za najlepším klubovým hokejom na svete. Svoju šancu na výhru môžete zvýšiť každý deň, stávkou na ľubovoľný zápas aspoň za 10 EUR až do konca MS v hokeji 2019. Výherca bude vyhlásený na druhý deň po finále MS, ktoré je naplánované na nedeľu 26. mája 2019 v Bratislave. Držíme všetkým hráčom a fanúšikom hokeja palce.

Sledujte MS v hokeji v DoubleStar Šport bar

Prajeme veľa zábavy vo fanzónach, pre televízoroch, či prevádzkach, kde fandíte hokeju. Vlajkovou loďou tímu DoubleStar Bet je najväčší Šport bar v Bratislave blízko fanzóny na Tržnici na Trnavskom mýte. Tešíme sa na vašu návštevu.

chyba