Sagan, Vlhová, futbalisti či hokejisti... Kto je kráľom slovenského športu medzi stávkarmi?

Fanúšikovia spod Tatier sú na domácich športovcov mimoriadne nároční – vždy očakávajú úspech a porážku znášajú len veľmi ťažko. Platí to aj vo svete stávok, v ktorom má každý svojho favorita. Pozrite sa, kto je lídrom medzi slovenskými stávkarmi.

02.05.2019 07:00
Fortuna, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Sme hokejový národ

Čo myslíte, na koho zo slovenských športovcov, reprezentačných tímov alebo klubov sa vo Fortune stávkuje najviac? Bookmaker Fortuny Juraj Zvonár má na to jednoznačné vysvetlenie. „Určite sú to zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvách sveta. Zároveň vždy ide aj o najstávkovanejšiu udalosť roka. K blížiacemu sa šampionátu v hokeji pripravíme širokú ponuku stávkových príležitostí s tými najlepšími kurzmi,“ prezradil. Fanúšikovia budú určite dúfať, že aj vďaka posilám z NHL si Slováci po päťročnej odmlke znovu zahrajú minimálne štvrťfinále.

Náš tip: Na Slovensko čaká hneď v prvom zápase favorit z USA. Ak veríte v naše víťazstvo, stavte si s kurzom 4,5. So stávkou bez rizika 30 eur pre všetkých novoregistrovaných hráčov sa nemusíte báť prehry. Pokiaľ by to nevyšlo, svoj vklad by ste od Fortuny dostali späť. No v prípade výhry by na vaše konto mohlo pribudnúť až 135 eur.

Foto: PR servis
Fortuna, PR článok, reklama, nepoužívať

Dočkáme sa opäť futbalového ošiaľu?

Svoju popularitu si na Slovensku drží aj futbal, a to či už ligový, alebo ten reprezentačný. „Stávkovanie na slovenskú reprezentáciu sa pri kvalifikačných zápasoch výrazne nevymyká priemeru. Keď sme sa však prebojovali na veľké podujatie ako majstrovstvá sveta v roku 2010 alebo EURO 2016, záujem o stávkovanie stúpal. Pokiaľ ide o domácu Fortuna ligu, tak ide o stávkovanú súťaž, avšak nedosahuje čísla TOP líg, akými sú napríklad anglická Premier League, nemecká Bundesliga či španielska La Liga,“ tvrdí Juraj Zvonár.

Náš tip: Chcelo by to ďalšiu účasť na vrcholnom podujatí! Cesta na majstrovstvá Európy vedie cez kvalifikáciu, v ktorej najbližšie Slovákov čaká duel na pôde Azerbajdžanu. Ako pravý fanúšik si stavte na ich triumf. K dispozícii máte kurz 1,95 a každý novoregistrovaný hráč môže získať od Fortuny vstupný bonus až do výšky 1 000 eur.

Foto: PR servis
Fortuna, PR článok, reklama, nepoužívať

Vlhová a Sagan – mená, ktoré lákajú

Ako kométa vletela do sezóny 2018/19 slovenská lyžiarka Petra Vlhová. Stala sa aj pre stávkarov lákadlom? „Jej výhry určite zvýšili záujem stávkarov. To isté však platí aj v prípade Petra Sagana,“ približuje Juraj Zvonár. Už onedlho vypukne najprestížnejšie a najsledovanejšie cyklistické podujatie na svete Tour de France a Slováci budú znovu tráviť poobedia pri televízoroch. „Z pohľadu stávkovania je cyklistika stále okrajovým športom, ale každoročne pociťujeme zvýšený záujem pri štarte Sagana práve na týchto pretekoch,“ dopĺňa odborník na záver.

Náš tip: Peter Sagan bude vo Francúzsku útočiť už na svoj rekordný siedmy zelený dres, ktorý získa celkový víťaz bodovacej súťaže. Aj vy ste presvedčení, že opäť zničí konkurenciu? Stavte si s kurzom 1,55 a ako prémiu môžete dostať od Fortuny bonus 20 eur k prvej stávke.

Foto: PR servis
Fortuna, PR článok, reklama, nepoužívať

Stavte si aj vy!

Chcete si popri sledovaní slovenských športovcov na nich aj staviť? Vo Fortune je pre vás každý deň pripravená bohatá stávková ponuka a navyše môže každý novoregistrovaný hráč získať špeciálnu odmenu – stávku bez rizika 30 eur, bonus 20 eur k prvej stávke alebo vstupný bonus až do výšky 1 000 eur. Stačí si len vybrať! Okrem toho môžete využiť aj mobilnú aplikáciu, v ktorej máte poruke všetky potrebné štatistiky s analýzami a stávkovať môžete aj z pohodlia domova.

chyba